Γ. Βαρδής: «Δεν φανταζόµουν τον εαυτό µου στον ρόλο του πατέρα. Κακώς, γιατί µου ταιριάζει απόλυτα»
Showbiz

Γ. Βαρδής: «Δεν φανταζόµουν τον εαυτό µου στον ρόλο του πατέρα. Κακώς, γιατί µου ταιριάζει απόλυτα»

Ο Γιάννης Βαρδής αναφέρθηκε στην ξεχωριστή σχέση που είχε με τον πατέρα του Αντώνη Βαρδή αλλά και για το πόσο καλός πατέρας πιστεύει ο ίδιος ότι είναι! 

Οπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής στον ραδιοφωνικό σταθμό Ελληνικός 93,2 fm: «Ως πατέρας ήταν πολύ καλός. Τα πρώτα χρόνια συµβίωσής µας ήταν πολύ δύσκολα. Πίστευε ότι µε ξέρει όπως και εγώ το ίδιο νόµιζα. Με πίεσε αρκετά πιστεύοντας πως έχουµε τον ίδιο χαρακτήρα. Κάποια στιγµή µε έπιασε και µου είπε ότι είναι ένας άνθρωπος µε πολλά ελαττώµατα και ότι είχε καταλάβει πως µε πίεζε. Μου είπε λοιπόν: “Σε αφήνω ελεύθερο”. Και από τότε άλλαξαν όλα. Τα µετέπειτα χρόνια ήταν µαγικά. Κάναµε τα πάντα µαζί. Κάναµε επανεκκίνηση». Όταν ο Γιάννης Βαρδής ρωτήθηκε αν πρόλαβε να πει όσα ήθελε στον πατέρα του πριν φύγει ο ίδιος αποκάλυψε: «Ναι, δεν είχαµε τίποτα να κρύψουµε και αυτό ήταν ευλογία».

Όσο για το πόσο καλός πατέρας είναι ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδής για την κόρη του, Κατερίνα, η οποία είναι µόλις δυόµισι χρόνων, ο ίδιος είπε: «Πριν γνωρίσω τον άνθρωπό µου, έλεγα ότι δεν χρειάζεται να κάνω οικογένεια, ούτε ήθελα. Όταν γνώρισα τη Νατάσα, το ήθελα πάρα πολύ. Και πάλι, όµως, δεν φανταζόµουν τον εαυτό µου στον ρόλο του πατέρα. Κακώς, γιατί µου ταιριάζει απόλυτα. Θα ήθελα να είχα κάνει νωρίτερα παιδιά γιατί θέλω να τα δω µεγάλα. Ποτέ δεν είχα µπει σε αυτή τη σκέψη πριν δω την κόρη µου. Αν µπορώ να πιαστώ από τον τρόπο που µε βλέπει η Νατάσα ή το µωρό θεωρώ ότι πλησιάζω στο ότι είµαι γεννηµένος µπαµπάς. Είµαι πολύ δοτικός και παρών σε όλες τις φάσεις του παιδιού. Η Κατερίνα θα ήθελα από εµένα να πάρει την υποµονή µου».

Σε ό,τι αφορά τα επόµενα επαγγελµατικά σχέδια του Γιάννη Βαρδή, µόλις επέστρεψε από µία µεγάλη και επιτυχηµένη περιοδεία στην Αµερική όπου εµφανιζόταν µε την Πέγκυ Ζήνα και σύντοµα αναµένεται να ξεκινήσει ξανά εµφανίσεις, αυτή τη φορά µε τον φίλο και κουµπάρο του Γιώργο Λιανό, µε τον οποίο είναι µαζί καλλιτεχνικά εδώ και εννέα χρόνια.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved