Τρία χρόνια χωρίς τον Μηνά Χατζησάββα – Συγκινεί γνωστός ηθοποιός: «Θεέ μου, πόσο μου λείπει»
Showbiz

Τρία χρόνια χωρίς τον Μηνά Χατζησάββα – Συγκινεί γνωστός ηθοποιός: «Θεέ μου, πόσο μου λείπει»

Ο γνωστός ηθοποιός ξεφυλλίζοντας άλμπουμ με φωτογραφίες του παρελθόντος βρήκε μία που ήταν με τον Μηνά Χατζησάββα από συνεργασία τους. 

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης την πόσταρε στην προσωπική του σελίδα στο facebook και συγκινημένος έγραψε για τον αείμνηστο ηθοποιό: «Με το Μηνά... Κάποτε. Σπουδαίος ηθοποιός. Σπουδαίος άνθρωπος. Σπουδαίος συνάδελφος. Θεέ μου, πόσο μου λείπει». Ο ηθοποιός πόσταρε τη φωτογραφία καθώς χθες ανήμερα του Αγίου Ανδρέα πριν τρία χρόνια ο Μηνάς Χατζησάββας «έφυγε» από τη ζωή μετά από εγκεφαλικά επεισόδια που είχε υποστεί και κατέληξε στο νοσοκομείο σκορπίζοντας θλίψη στους συγγενείς του αλλά και στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας. Από το 1969 που αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου υπηρετούσε την τέχνη. Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Ελεύθερου Θεάτρου (1970). Έπαιξε σε πολλά θεατρικά έργα, ενώ σημαντική ήταν η παρουσία του στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ερμηνεία του στην σειρά "Αναστασία", αλλά και τις συμμετοχές του σε επεισόδια του "Κόκκινου κύκλου".

Έχει εκδώσει μάλιστα και τρεις συλλογές διηγημάτων: «Η Χαμένη», «Δύο Σταγόνες Βροχή» (με το ψευδώνυμο Πρόδρομος Σαββίδης). Tο 1995 τιμήθηκε με το βραβείο σεναρίου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία «Η ζωή ενάμιση χιλιάρικο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved