Παρουσίαση του βιβλίου-CD «ΕΓΩτοτροπίες» της Αναστασίας Στυλιανίδη! (Photos)
Showbiz

Παρουσίαση του βιβλίου-CD «ΕΓΩτοτροπίες» της Αναστασίας Στυλιανίδη! (Photos)

Μια ξεχωριστή συνάντηση αγαπημένων Ελλήνων ηθοποιών σε ένα μουσικοθεατρικό κόμικ για όλη την οικογένεια!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου στον Ιανό!

Όλα ξεκίνησαν ένα χειμωνιάτικο πρωινό, όταν ο Εαυτούλης, εκείνος ο ήρωας ο αδυνατούλης που κουβαλάει όλου του κόσμου τα «Εγώ», αποφάσισε να πάει στον γιατρό! Η πλάτη του, από ευθεία, κύμα έγινε σε τρικυμία… «Ραχιαία Εγωτοτροπία»: πάθηση ψυχοσωματική! Δεν υπάρχει συνταγή, ούτε φαρμακευτική αγωγή…! Και τώρα τι; Όλα αυτά τα «Εγώ» στην πλάτη θα του μείνουν αμανάτι; Ο γιατρός θα τον γιατρέψει; Τον «Εγωισμό» θα συμμαζέψει; Η καμπούρα του θα φύγει; Έστω, να του μείνει λίγη! Του κόκκινου η ομηρία πώς μπλέκεται στην ιστορία; Τα Χριστούγεννα εκπέμπουν ΣΩΣ*! Πώς ξέβαψε ο Αϊ-Βασίλης; Πώς;;; Την υπόθεση αναλαμβάνει ο γνωστός Ντετέκτιβ ΣΩΣ…

Ένα βιβλίο για τον «Εγωισμό»… Ή μάλλον ένα musical για τον «Εγωισμό»… Ή και τα δύο! Μια διπλή πρόκληση για όσους ψάχνουν παραμύθια που λένε όλη την αλήθεια… «ΕΓΩτοτροπίες»… Κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Από πατημένα έξι… έως όσο κανείς αντέξει!

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Γιάννης Ζουγανέλης, Γρηγόρης Βαλτινός, Νένα Μεντή, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Αντώνης Λουδάρος, Ελένη Καρακάση, Γεράσιμος Γεννατάς, Στέφανος Λώλος και η Κοινή Γνώμη: Παύλος Κατσιβέλης – Μαρία Βασιλοπούλου!

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω...

Πηγή φωτογραφιών: NDP & Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved