Showbiz

«Μίλησα με την Κορινθίου. Ο άντρας που της επιτέθηκε ήταν Έλληνας, γύρω στα 25 και…»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Κορινθίου δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στην πυλωτή του σπιτιού της στο Ψυχικό, όταν την πλησίασε ένας άγνωστος άντρας, επιδεικνύοντάς της το μόριο του, ενώ προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι.

Η ηθοποιός έβαλες τις φωνές και ο νεαρός άντρας τράπηκε σε φυγή! Στη συνέχεια με το σύζυγό της πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού και κατήγγειλε το συμβάν.
Η Μαρία Κορινθίου σοκαρίστηκε από αυτό το γεγονός και μίλησε σε ελάχιστα άτομα, ανάμεσα σε αυτά και ο Κώστας Φραγκολιάς, που μετέφερε στο Happy Day όσα του είπε η ηθοποιός για το συμβάν.

Ο Κώστας είπε: «Μίλησα με τη Μαρία γύρω στις 13:00 και την άκουσα προς κανονικά. Είχε περάσει χρόνος… Όλα έγιναν στις 11:00 το βράδυ. Μου είπε ότι ο άντρας ήταν Έλληνας, νεαρός σε ηλικία, μεταξύ 20-25. Μόλις έβαλε το κλειδί στην εξώπορτα την πλησίασε αστραπιαία, της είπε βαριά ερωτόλογα και την θώπευσε… Ούτε της κατέβασε το παντελόνι, ούτε ήταν ημίγυμνος. Φορούσε κουκούλα και πήγε λίγο πιο δίπλα να γδυθεί. Εκεί η Μαρία έβαλε τις φωνές… Δυστυχώς, η ίδια πιστεύει ότι έχει να κάνει καθαρά με αυτήν, δεν έτυχε. Την περίμενε…»!
Δείτε το σχετικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved