Τάκης Ζαχαράτος: «Τον µύθο «Αλίκη» δεν τον φτάνει καµία, κακά τα ψέµατα!»
Showbiz

Τάκης Ζαχαράτος: «Τον µύθο «Αλίκη» δεν τον φτάνει καµία, κακά τα ψέµατα!»

Ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος δίνει το δικό του σόου διασκεδάζοντας το κοινό του, μιλάει για την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη την οποία ανέκαθεν λάτρευε και είχε ως πρότυπο. Μάλιστα, όπως πάντα, περιλαμβάνει την προσωπικότητά της στο σόου και τη μιμείται... 

Διαβάστε τι είπε ο αγαπημένος καλλιτέχνης για την αξέχαστη Αλίκη...

Φοράς και τη μαθητική ποδιά της Λίζας Πετροβασίλη από τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» ως άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη...

Αχ, η Αλίκη µας! Σε ένα δυνατό αφιέρωµα για τον αυτοκράτορα του κινηµατογράφου Φίνο, που του χρωστάµε τόσα πολλά, φέρνω την καλύτερη… µαθήτριά του να µιλήσει για εκείνον, φορώντας την όµορφη ποδιά της από τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Είδα το βίντεο, που φτιάχτηκε µε µεράκι, και έβαλα τα κλάµατα. Τη λατρεύω πάντα την Αλίκη και την τιµώ σε όλα τα σόου µου!
Παίζονται στο θέατρο δύο έργα που είχε σφραγίσει με τις ερμηνείες της εκείνη, τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και «Η νεράιδα και το παλικάρι». Θέλω ένα σχόλιο γι’ αυτό. Η Αλίκη ήταν, είναι και θα είναι πάντα πηγή έµπνευσης για όλους µας. Μας λείπει πολύ το Αλικάκι και γιατί να µη το θυµηθούµε µέσα από έργα της; Με αγάπη γίνεται και από τον Λάκη Λαζόπουλο και από τον Γιώργο Βάλαρη αν δεν το κάνεις µε αγάπη, η Αλίκη... εκδικείται! Τον µύθο «Αλίκη» δεν τον φτάνει καµία, κακά τα ψέµατα!
Σε µια άγρια, δύσκολη εποχή, έχουµε ανάγκη από τρυφερότητα και αθώες, όµορφες ιστορίες αγάπης όπως αυτές στα «Χτυποκάρδια» και στη «Νεράιδα». Το θέλουµε το παραµύθι µας και γυρνάµε πίσω, στους σπουδαίους συγγραφείς που έγραψαν ιστορία για να µας δώσουν ένα «σωσίβιο» στην τρικυµία που κυριαρχεί γύρω µας, παντού!

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved