Ευαγγελία Αραβανή: «Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί…»
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: «Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί…»

Η εξωτερική εμφάνιση της θα μπορούσε να περιγραφεί ως ξεκάθαρη περίπτωση γονιδιακού τζακ ποτ.

Κι όμως, η Ευαγγελία Αραβανή υπήρξε για χρόνια ντροπαλή, ανασφαλής και πολλά άλλα πολύ ανθρώπινα μεν, αλλά καθόλου αναμενόμενα για μια γυναίκα καλλονής δε.

Πιο σίγουρη για τον εαυτό της, η αλλοτινή Σταρ Ελλάς και νυν τηλεπαρουσιάστρια ανέλαβε φέτος να ηγηθεί ενός φιλόδοξου τηλεοπτικού project ενώ το ίδιο καλά φαίνεται ότι πηγαίνουν τα πράγματα και στην προσωπική ζωή της, αφού στον Νίκο Οικονόμοπουλο λέει ότι έχει βρει έναν άνθρωπο με ειλικρινή και καλή ψυχή, που τη γεμίζει συναισθηματικά.

Το 2018 ήταν μια καλή χρονιά για την Ευαγγελία Αραβανή.

Η ίδια μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της παραδέχτηκε ποια ήταν εκείνη η στιγμή που ντράπηκε όσο ποτέ.

Σε έχουν αντιμετωπίσει στη δουλειά σου στερεοτυπικά; Ότι δεν είσαι κάτι περισσότερο από τα καλά σου γονίδια;
«Φυσικά, ειδικά στα πρώτα χρόνια της τηλεοπτικής πορείας μου. Συμβαίνει όμως όχι μόνο σε μένα αλλά σε πολλές γυναίκες. Ήμουν πολύ πιο ντροπαλή απ' όσο είμαι σήμερα. Με το πέρασμα του χρόνου, μεγαλώνοντας, ωριμάζοντας και νιώθοντας καλύτερα με μένα, πέταξα τη μεγάλη ντροπή. Παλιά ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Περπατούσα στον δρόμο, με κοιτούσαν και εγώ ήθελα να κρυφτώ. Ήμουν σε μια εκδήλωση, έβλεπα ανθρώπους που γνώριζα και ντρεπόμουν να πάω πρώτη να μιλήσω ή να τους χαιρετήσω. Δεν μίλαγα από την ντροπή μου. Φοβόμουν και τη σκιά μου. Κάποια στιγμή είπα στον εαυτό μου αφέσου».

Πριν από λίγα χρόνια έκανες μια τηλεοπτική παύση. Ήταν επιλογή σου;
«Υπήρξε ένα διάστημα που δεν μου έγινε κάποια πρόταση. Και δεν το κυνήγησα και εγώ. Μπορεί να ήταν λάθος μου που δεν έδειχνα ότι ήμουν παρούσα. Αισθανόμουν όμως περίεργα. Υπήρξαν στιγμές που είπα ότι δεν πρέπει να βρίσκομαι στην τηλεόραση. Οτι χρειάζεται περισσότερο θράσος και θάρρος για να είσαι μέσα σε αυτό το σύστημα. Και δεν το 'χα»

Έχεις αντιμετωπίσει κλίκες στην τηλεόραση; «Δεν τις έχω βρει μπροστά μου. Και δεν ξέρω αν μπορώ να τις ονοματίσω κλίκες. Αυτό που έχω συναντήσει είναι περιπτώσεις ανθρώπων που υπάρχουν γιατί κάνουν πολύ στενή παρέα ή είναι φίλοι με άλλους ανθρώπους. Ή που τους έχουν από κοντά για να κερδίσουν κι εκείνοι. Καθένας επιλέγει τον τρόπο που θα πορευτεί»

Εσύ ανήκεις σε κάποια «κλίκα»; «Δεν το νομίζω», λέει στο Gala η όμορφη παρουσιάστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved