Showbiz

Αλίκη Κατσαβού: Οι επτά εξωσωματικές, οι απώλειες που τη σημάδεψαν και η ζήλια για τον Βουτσά!

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή του Κεν Αλεξανδράτου Celebrity Life Game βρέθηκε η Αλίκη Κατσαβού και μίλησε για όλους και για όλα. 

Αρχικά ξεκαθάρισε πως βρίσκεται σε μια άκρως δημιουργική περίοδο, καθώς ετοιμάζει τις παιδικές παραστάσεις με την «Θεατρομάθεια».

Από μικρή την ενδιέφερε ο χορός, το θέατρο και η ζωγραφική και παρολίγον να δώσει εξετάσεις και στην Καλών Τεχνών. Σε ηλικία 13 ετών έχασε τον πατέρα της και η ίδια εκμυστηρεύτηκε: «Ένα παιδί με μαμά σαν τη δική μου τέτοια θέματα μπορεί να τα διαχειριστεί εύκολα. Έχω μια μαμά πολύ δυναμική, πολύ σωστή, πολύ μάνα και με κάποιο μαγικό τρόπο μπόρεσα να περάσω αυτό το πένθος με ομαλό τρόπο, αν και ήμουν στην αρχή της εφηβείας. Το οφείλω στη μαμά μου αυτό».

Παραδέχεται πως έχει πολύ ωραίες αναμνήσεις από εκείνον, τονίζοντας πως ήξερε όλα τα συναισθήματα που έτρεφε απέναντί του. Όταν η κουβέντα φτάνει στον πρώτο της γάμο αναφέρει: «Το 2006 ήμουν παντρεμένη με τον Τάκη Χρυσούλη, ήταν ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, είχε αποφοιτήσει από το θέατρο Τέχνης και είχε κάνει και σπουδές στο Cambridge. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, σχεδόν μετά την αποφοίτησή μου από τη σχολή τον γνώρισα και πορευτήκαμε μαζί μέχρι το 2011 που έφυγε από την καρδιά του. Είχαμε όμως προλάβει να δημιουργήσουμε τη Θεατρομάθεια μαζί».

Όσο για τον σύζυγό της Κώστα Βουτσά ξεκαθαρίζει: «Ζηλεύω πολύ τον Κώστα, όχι μόνο για το ιστορικό βιογραφικό που διαθέτει στο γυναικείο φύλο, αλλά και για τον θαυμασμό που έχουν στο πρόσωπό του». Όπως εξομολογείται, ο Κώστας Βουτσάς της εμπνέει εμπιστοσύνη και νιώθει την τρυφερότητά του, λέγοντας πως η μεγαλύτερη πράξη αγάπης του ήταν το ότι τη βοήθησε να αποκτήσει ένα παιδί.

Όσον αφορά στην αρνητική κριτική που έχει δεχτεί λέει πως δεν επέτρεπε στον εαυτό της να επηρεαστεί. «Στο “Πρωινό” ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει ότι ο Κώστας δεν θα προλάβει να χαρεί το παιδί του. Τον έχουμε συγχωρέσει και οι δυο», αναφέρει.

Παραδέχεται πως έχει ένα ιστορικό με αρκετές προσπάθειες να κάνει παιδί, όμως ο τελευταίος επιστήμονας που τη βοήθησε να αποκτήσει τον Φοίβο, ο Μηνάς Μαστρομηνάς από την «Εμβρυογέννηση», εντόπισε ακριβώς το πρόβλημα και έκανε αυτά που έπρεπε ώστε εκείνη να γίνει μητέρα.

Επιπλέον εξηγεί πως «η περίοδος των εξωσωματικών είναι δύσκολη για όλες τις γυναίκες», αναφέροντας πως έχει κάνει επτά. Όταν ρωτήθηκε για τη σύγκρουση ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και τη Μαρία-Νεφέλη Γαζή, είπε πως μόνο οι δυο τους ξέρουν τι έχει συμβεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved