Οι σούπερ σταρ του Instagram! Αυτές είναι οι Ελληνίδες που σαρώνουν σε likes!
Showbiz

Οι σούπερ σταρ του Instagram! Αυτές είναι οι Ελληνίδες που σαρώνουν σε likes!

Χιλιάδες ακόλουθοι, αναρτήσεις με στυλ, αμέτρητες πόζες που δεν μένουν ασχολίαστες από τους χρήστες του διαδικτύου!

Μέχρι και πριν από μερικά χρόνια η επαγγελματική επιτυχία ή όχι ενός επώνυμου κρινόταν από τις μετρήσεις της τηλεθέασης, τα εισιτήρια που κόβονταν στα θέατρο, τα ρεζερβέ στα νυχτερινά κέντρα, τα νούμερα των πωλήσεων των CDs!

Αυτό όλο έχει αλλάξει στην εποχή μας!

Πλέον, καθοριστικό ρόλο στην «επιρροή» ενός επώνυμου στο κοινό έχει το διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα το Instagram!

Από την πρώτη στιγμή το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από διαφημιστές, υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ. Και κάπως έτσι γεννήθηκε η ορολογία «influencer», που σημαίνει πρόσωπο με επιρροή στον κόσμο. Πολλές επώνυμες φιγουράρουν ψηλά στη λίστα των Ελληνίδων influencers.

Οι αναρτήσεις τους γίνονται viral και αυτός είναι και ο λόγος που μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών διαφημίζουν διάφορα προϊόντα.
Κάτι λιγότερο από 1.000.000 ακολούθους μετρά η Ελένη Μενεγάκη. Οι ακόλουθοι της την παρακολουθούν πιστά και της κάνουν πολλά σχόλια.
Αμέσως μετά ακολουθεί η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ήταν από τις πρώτες Ελληνίδες που ασχολήθηκαν εντατικά με το Instagram. Η πρωταγωνίστρια του «Έλα στη θέση μου» μετρά 823.000 ακόλουθους.
Λίγο χαμηλότερα βρίσκεται η Φαίη Σκορδά, η οποία τον τελευταίο καιρό ανεβάζει λιγότερα στιγμιότυπα από προσωπικές της στιγμές στο Instagram προτιμώντας πόζες με ωραία ρούχα. Η οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του ΑΝΤΙ μετρά 754.000 ακολούθους.

Χίλιους λιγότερους ακόλουθους, για την ακρίβεια γύρω στους 753.000, έχει η Ελένη Φουρέιρα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθοι στον λογαριασμό της τραγουδίστριας αυξήθηκαν εντυπωσιακά μετά τη συμμετοχή της στον περσινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, όπου εκπροσώπησε την Κύπρο με το «Fuego»!
674.000 ακολούθους έχει στον προσωπικό της λογαριασμό, η Δούκισσα Νομικού.
Η Κατερίνα Καινούργιου με 589.000 ακολούθους θεωρείται μία από τις πολύ δυνατές παρουσίες στα social media.
Η Μαίρη Συνατσάκη με τη σειρά της μετρά 582.000 ακολούθους και ακολουθεί η κολλητή της φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου με 469.000 ακολούθους.
Λίγο παρακάτω στην κατάταξη με 335.000 ακολούθους, βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή!

Η Ευαγγελία Αραβανή έχει 332.000 ακολούθους και οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας συνδυάζουν θέματα μόδας αλλά και στιγμές από την καθημερινότητα της.
Τέλος, η κριτής του GNTM, Hλιάνα Παπαγεωργίου, έχει 214.000 followers οι οποίοι έχουν αυξηθεί ραγδαία λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι μοντέλων του Star!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved