Μελίνα Ασλανίδου: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη γυμνή φωτογραφία της
Showbiz

Μελίνα Ασλανίδου: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη γυμνή φωτογραφία της

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η Μελίνα Ασλανίδου με αφορμή την ανάρτηση μίας φωτογραφίας στα social media, που την εμφανίζει τόπλες.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Ethnos η γνωστή ερμηνεύτρια ανέθεσε στον συνήγορό της Νίκο Αγαπηνό την κατάθεση καταγγελίας - αναφοράς ενώπιον της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

«Δια της παρούσης ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ενώπιόν Σας την κατάφωρη προσβολή της προσωπικότητάς μου μέσω αναρτήσεων σε ιστοσελίδες και λογαριασμούς διαφόρων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζονται με την προβολή εικόνας μου εμφανώς κατασκευασμένης και εις τρόπον που θίγει την τιμή και υπόληψή μου και γενικότερα την εικόνα μου, αλλά και την προσωπικότητά μου ως γυναίκα και επαγγελματία καλλιτέχνιδα. Πρόκειται για ενέργεια που στόχο έχει να με πλήξει και σε κάθε περίπτωση εξυπηρετεί σκοπιμότητες τρίτων» αναφέρει η καταγγελία της ερμηνεύτριας, η οποία ζητά την άμεση παρέμβαση της Δίωξης προκειμένου να εντοπισθούν οι δράστες.

Μάλιστα προειδοποιεί ότι επιφυλάσσεται επί παντός νομίμου δικαιώματός της σε περίπτωση που γίνει αναπαραγωγή από μέσα ενημέρωσης ή άλλους χρήστες.

«ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ σε κάθε έντυπο και ηλεκτρονικό – διαδικτυακό μέσο την αναπαραγωγή του ανωτέρω παράνομου οπτικοακουστικού υλικού επισημαίνοντας τις αστικές και ποινικές συνέπειες σε περίπτωση παραβίασης της ανωτέρω απαγόρευσης» επισημαίνει. Σε επικοινωνία του Ethnos.gr με τον συνήγορο της ερμηνεύτριας κ. Νίκο Αγαπηνό, επανέλαβε την επιθυμία της τραγουδίστριας, υπογραμμίζοντας ότι όποιος προχωρήσει σε αναπαραγωγή αυτής της φωτογραφίας «θα έλθει αντιμέτωπος με τις «αστικές και ποινικές συνέπειες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved