Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Το τραγούδι θέλει σανίδι να φθαρεί, σκηνή να ονειρευτεί, κορµιά να ζήσει»
Showbiz

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Το τραγούδι θέλει σανίδι να φθαρεί, σκηνή να ονειρευτεί, κορµιά να ζήσει»

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία χαρίζει στο κοινό της μαγικές μουσικές στιγμές μέσα από την παράσταση «Σε απευθείας σύνδεση» που ανεβαίνει στο «Gazarte» μιλάει με χαρά για την επαφή της με τον κόσμο αλλά και την τέχνη που υπηρετεί εδώ και τόσα χρόνια... 

Διαβάστε με πόσο ενθουσιασμό μιλάει για τις εμφανίσεις της...

Μετά από αρκετό καιρό σε εξαιρετικές συνεργασίες που άφησαν εποχή, γύρισες στη σκηνή του «Gazarte» µε απόλυτα ροκ διάθεση, σε... απευθείας σύνδεση µε το κοινό σου.

Η παράσταση φέτος έχει τίτλο «Σε απευθείας σύνδεση», χωρίς κεραίες και Wi-Fi χωρίς παρεµβολές, µόνο µε τους χτύπους της καρδιάς µας, γιατί πραγµατικά µού έλειψε αυτή η άµεση επικοινωνία µε τον κόσµο, που είναι η κοινωνία της ψυχής µου. Είµαι ευγνώµων που πάντα δηµιουργείται µε τον θεατή µαγνητικό και ηλεκτρικό πεδίο µεγατόνων. Πάντα έχω έκπληξη και θαυµασµό για το πώς τόσες ετερόκλητες ψυχές µέσα σε δύο ώρες ευθυγραµµίζονται. Αυτό είναι η µαγεία της µουσικής, αυτό είναι η προέκταση του εαυτού µου. Το τραγούδι θέλει σανίδι να φθαρεί, σκηνή να ονειρευτεί, κορµιά να ζήσει.

Γράφτηκαν ήδη διθύραµβοι και ο κόσµος συρρέει στο ραντεβού αυτό. Θα έχεις χαρά, ε;

Είναι το πιο εξωστρεφές «χειροποίητο» πρόγραµµα των τελευταίων ετών και, ναι, έχω χαρά, έχω όµως και ένα «Gazarte» µε πολιτισµό που µε εµπνέει και έχει απόλυτο σεβασµό στον θεατή, µε πέτρινους τοίχους και κεριά και ένα προσωπικό πέντε αστέρων και την... Εθνική Ελλάδος των µουσικών, που χαίρονται τη κάθε στιγµή και παίζουν «αγγέλους». Πιάνο και ενορχηστρώσεις Θωµάς Κοντογεώργης, κοντραµπάσοκιθάρες Πέτρος Βαρθακούρης, κιθάρες-καχόν Παντελής Ντζιάλας, ντραµς-κρουστά Κώστας Μυλωνάς και τροµπόνι-τροµπέτα Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος. Εχω και τον νέο τραγουδιστή-τραγουδοποιό Γιάννη Μαθέ, που µε συγκινούν το πάθος και η δίψα του για µουσική. Και µια εντελώς φρέσκια είδηση: ο Γιάννης Μαθές µού έγραψε ένα τραγούδι µε τίτλο «Απευθείας στην καρδιά», σε στίχους του Μάνου Σαγκρή και θα κυκλοφορήσει σύντοµα. Είναι θαυµάσιο να ανακαλύπτεις στο ορυχείο της µουσικής διαµαντάκια. Υπέροχο συναίσθηµα να αναµειγνύεις εκφράσεις νέων ανθρώπων, να µπαίνουν και να µπαίνω στα όνειρά τους. Μείξη πολύ γοητευτική.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved