Ανασκόπηση 2018: Αυτές είναι οι Ελληνίδες celebrities που θα γίνουν μανούλες το 2019
Showbiz

Ανασκόπηση 2018: Αυτές είναι οι Ελληνίδες celebrities που θα γίνουν μανούλες το 2019

Το 2019 μόλις μας έκανε ποδαρικό!

Το 2018 ήταν μια χρονιά καρποφόρα, θα λέγαμε, αφού πολλές ήταν οι διάσημες που έφεραν στον κόσμο το πρώτο ή το δεύτερο ή ακόμη και το τρίτο παιδάκι τους. Το ίδιο γλυκιά όμως αναμένεται να είναι και η χρονιά που μόλις «έσκασε» αφού πολλές είναι οι Ελληνίδες celebrities που αναμένεται να φέρουν στον κόσμο το μωρό τους.

Πάμε να δούμε αναλυτικά αυτά τα διάσημα μωρά, τα οποία πριν καν γεννηθούν έχουν πάρει μια γεύση… διασημότητας με την κοιλιά της μαμάς να έχει κάνει δεκάδες πορτρέτα στα social media.

Κατερίνα Παπουτσάκη
Στη σκηνή περιμέναμε να τη δούμε, όμως η δεύτερη εγκυμοσύνη της ανέτρεψε τα σχέδια. Η όμορφη ηθοποιός διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένεται να υποδεχθεί το μωρό της την άνοιξη του 2019. «Αποχώρησα από την παράσταση, Ματίλντα, επειδή είμαι έγκυος και θα είναι η φίλη μου, η Νάντια Κοντογιώργη… Είμαι τεσσάρων μηνών και περιμένω αγοράκι… Θα γεννήσω τέλος Μαρτίου», είχε πει η ηθοποιός μαθεύτηκε ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

papoutsaki copy 1

Τζένη Θεωνά
Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης θα γίνουν σε τρεις μήνες γονείς! Η ηθοποιός αποκάλυψε το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της σε συνέντευξή της. «Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα λίγο χρόνο για την οικογένεια και τον εαυτό μου, που έφτασα πρώτα σε ένα σχετικά ασφαλές σημείο της εγκυμοσύνης, και πλέον το μοιράζομαι μέσα απ’ την καρδιά μου και με πολλή χαρά», είχε πει η ίδια. Η ηθοποιός αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωρό την ‘Άνοιξη.

Desktop2

Σάσα Μπάστα

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Σάσα Μπάστα. Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να φέρει στον κόσμο το μωράκι της ενώ η είδηση της εγκυμοσύνης της μαθεύτηκε πριν δυο μήνες με την ίδια να το επιβεβαιώνει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Είμαι έγκυος. Δεν ξέρω από πού μαθεύτηκε. Όλα καλά, όλα ωραία. Είναι ένα θαύμα. Γεννάω μέσα Ιανουαρίου. Είμαι επτά μηνών. Προσέχω πολύ. Διατροφή, γυμναστήριο. Όχι για κάποιο λόγο. Για τη δική μου υγεία και του μωρού. Όταν παίρνεις πολλά κιλά δεν κάνει καλό ούτε στο μωρό, ούτε στη μητέρα», είχε δηλώσει.

 26122018 51020

Άννυ Πανταζή

Το πρώτο της παιδί περιμένει και η Άννυ Πανταζή, η οποία διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της. Το χαρμόσυνο νέο ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Πόσο πιο ευτυχισμένη και ευγνώμων θα μπορούσα να είμαι, όταν έχω εσένα @chris_choumas ..!
1η επέτειος γάμου και καλύτερο δώρο από την μικρή μας.. δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτε!!
Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε και να σε πάρουμε αγκαλιά!!
Έρχεσαι να ολοκληρώσεις την ευτυχία μας, να δυναμώσεις την αγάπη μας και να μας κάνεις οικογένεια!!», έγραψε η ίδια ποστάροντας την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

 3102018 25142

Βασιλική Ανδρίτσου

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Βασιλική Ανδρίτσου αφού σε λιγότερο από δυο μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Νίκο Συμεωνίδη και είναι μαζί πολλά χρόνια.
«Δεν το πιστεύω, γιατί μπορεί να έλκονται και τα ομώνυμα. Νομίζω ότι με τους ανθρώπους που ταιριάζεις πολύ και μένεις μια ζωή μαζί τους έχεις κοινά στοιχεία ακόμα και όταν επιφανειακά αυτό δεν φαίνεται. Ακόμα και το γεγονός ότι αποδέχεσαι και αγαπάς τα ελαττώματα του άλλου κάτι σημαίνει. Σου είναι γνώριμα υποσυνείδητα», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της για τον αγαπημένο της

 25122018 91554

Κλέλια Ρένεση
Η Κλέλια Ρένεση και ο Manu Chao θα γίνουν γονείς.
Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί. Η Κλέλια Ρένεση, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού, που ανέφεραν στο Πρωινό, η Κλέλια κρατά το ευχάριστο νέο μυστικό μιας και διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και στα γυρίσματα της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», οι συνάδελφοί της το γνωρίζουν και της φέρονται τρυφερά, ενώ κάποιοι της χαϊδεύουν την κοιλίτσα της!

klelia renesi

Χριστίνα Αλούπη

Το δεύτερο παιδί της περιμένει και η Χριστίνα Αλούπη. Η όμορφη παρουσιάστρια μετράει αντίστροφα αφού από μέρα σε μέρα θα βιώσει για δεύτερη φορά το θαύμα της μητρότητας. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα έκανε και το Χριστουγεννιάτικο baby shower αναμένοντας την άφιξη του πελαργού.

820 0bd38173 8801 40e5 821c b32cf2ce7913
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved