Μαρία Ανδρούτσου: «Κανείς δεν μπορεί να σου κλέψει το όνειρο, μόνο αν εσύ του το επιτρέψεις»
Showbiz

Μαρία Ανδρούτσου: «Κανείς δεν μπορεί να σου κλέψει το όνειρο, μόνο αν εσύ του το επιτρέψεις»

Η Μαρία Ανδρούτσου έκανε τον απολογισμό της την πρώτη μέρα του χρόνου!

Η ηθοποιός δεν ανέφερε σε μήνυμά της στο instagram μόνο τα όσα της συνέβησαν τη χρονιά που μας πέρασε, αλλά έστειλε και ένα υπέροχο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους!
«Πρωτη μερα του χρονου❤η σκεψη μου τρεχει στα παιδικα μου χρονια ,της αθωοτητας...που πιστευα οτι ο κοσμος ειναι καλος ,οτι ειναι δικαιος οτι αν κοιτας τη δουλεια σου και την κανεις καλα με συνεπεια ανταμειβεσαι , οτι οι ανθρωποι ειναι ανθρωπινοι, οι φιλοι ειναι αληθινοι και δε σε κουτσομπολευουν με την πρωτη ευκαιρια , οτι αξιζε να πιστευεις σε αξιες οπως ειλικρινεια εντιμοτητα, ευγενεια,σεβασμο ,αγαπη, οτι ειχες το δικαιωμα να ονειρευεσαι , χαμογελουσες και ειχες καλοσυνη και δεν ηταν υποπτο, οτι η ζωη απλωνοταν μπροστα σαν ενα υπεροχο ταξιδι γεματο δωρα........
Αυτα ,και αλλα τοσα τα πιστευω ακομα,τα κραταω στη καρδια μου , κοντρα στους αχαρους καιρους ,χωρις να τα θεωρω ματαια και απιθανα , εμαθα οτι η ευτυχια και η επιτυχια βρισκεται μεσα μου εξαρταται απο εμενα και δεν την οριζουν εξωτερικοι παραγοντες και γνωμες , ο πιλοτος της ζωης μου ειμαι εγω......εξακολουθω να πιστευω στα αληθινα και στα θαυματα......χαμογελαω στον εαυτο μου και στους ανθρωπους που αγαπω και συνεχιζω να ελπιζω και να ονειρευομαι σαν μικρο παιδι,εξω απο κοινωνικες φορμες ,πρεπει και συμπεριφορες. Κανεις δεν μπορει να σου κλεψει το ονειρο, μονο αν εσυ του το επιτρεψεις....... Καλως μας ηρθες2019» έγραψε χαρακτηριστικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved