Showbiz

Συγκλονιστικές σκηνές! Η πρώτη συνάντηση του Αγγελίδη με τον γιο του

Gossip-tv Team

Γενέθλια σήμερα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και στο κέντρο αποκατάστασης που βρίσκεται, είχε την πιο ωραία έκπληξη γενεθλίων!

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του σε τροχαίο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης.

Ο παρουσιαστής μετά από μια σειρά επεμβάσεων και αρκετών ημέρων στην εντατική, μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης και έχει δείξει σημαντικά σημάδια βελτίωσης.
Μετά από ένα χρόνο ο παρουσιαστής συναντήθηκε με τον γιο του και η εκπομπή «Μαζί σου» εξασφάλισε τα πλάνα!
Η σύζυγός του, Εβελίνα είπε: «Μόλις είδε τον γιο του χαμογέλασε διάπλατα, δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει… Αλλά αυτή την εικόνα που είχε μόλις είδε τον γιο του, δε θα την ξεχάσω ποτέ. Ο γιος μας, ο Αλέξανδρος έτρεξε πάνω του, τον αγκάλιαζε, τον χάιδευε και του έλεγε «Σ’ αγαπώ πολύ μπαμπά μου…» και ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να τον χαϊδέψει, αφού έγινε η πρώτη επαφή με τα χέρια, μετά κοιταζόντουσαν στα μάτια για ένα λεπτό… Εικόνες που δε θα ξεχάσω ποτέ… Το 2018 ήταν άσχημο για εμάς, παρακαλούσαμε να μείνει στη ζωή ο Κωνσταντίνος και τώρα λέμε τέλος του 2019 να είναι στο σπίτι μας»!
Δείτε τις πρώτες εικόνες του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το τροχαίο, την έκπληξη της γυναίκας του ανήμερα των γενεθλίων, τη συνάντηση με τον γιο του και τι λέει ο γιατρός του για την κατάσταση της υγείας του!

Εμείς ευχόμαστε, όπως είπε και η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, τέλη του 2019 να είναι στο σπίτι του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved