Η Κατερίνα Καινούργιου βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Ούτε χωρίζω, ούτε παντρεύοµαι»!
Showbiz

Η Κατερίνα Καινούργιου βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Ούτε χωρίζω, ούτε παντρεύοµαι»!

«Ούτε χωρίζω, ούτε παντρεύοµαι»! Όταν η Κατερίνα Καινούργιου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δικών της ανθρώπων για τις φήµες που αφορούν τη σχέση της µε τον γοητευτικό Νάσο Αναστόπουλο, υπήρξε κάθετη, βάζοντας τα πράγµατα στη θέση τους.

Μέρος της παραφιλολογίας ήθελε «γκρίζα σύννεφα» να έχουν εµφανιστεί πάνω από το ερωτευµένο ζευγάρι, ενώ η ατµόσφαιρα σε πρόσφατο δείπνο τους φερόταν εξαιρετικά ηλεκτρισµένη. Παράλληλη φηµολογία, από την άλλη, ήθελε την παρουσιάστρια να ανεβαίνει τάχιστα τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του οικονοµολόγου συντρόφου της.

«Είµαστε µια χαρά µε τον Νάσο και απολαµβάνουµε τον έρωτά µας, που δυναµώνει στο πέρασµα του χρόνου», εξήγησε ωστόσο, η ίδια στον φιλικό κύκλο της. Η Κατερίνα και ο Νάσος, σύμφωνα με τη Realnews, απέδρασαν τις γιορτές στο Παρίσι, το οποίο λατρεύουν, και πέρασαν υπέροχα. Εκαναν όµορφες βόλτες πιασµένοι χέρι-χέρι, θαύµασαν τα αξιοθέατα της Πόλης του Φωτός και απόλαυσαν στιγµές ξεγνοιασιάς.

Το ταξίδι αυτό τους «έδεσε» περισσότερο, όπως λένε όσοι τους ζουν και βλέπουν την Κατερίνα καλύτερα από ποτέ. Γι’ αυτό και κατανοούν την έκπληξή της για τη φήµη που ήθελε τη σχέση της να περνά κρίση. «Ούτε γκρίζα σύννεφα υπάρχουν, ούτε έχει παγώσει κάτι µεταξύ τους! Είναι µαζί και ευτυχισµένοι και όσα ακούγονται για “ραγισµένο γυαλί που θα φέρει χωρισµό” δεν έχουν καµία υπόσταση», τονίζουν πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Με τον ίδιο τρόπο διαψεύδονται και τα ακριβώς αντίθετα σενάρια, σύµφωνα µε τα οποία η Κατερίνα αποδέχθηκε την πρόταση γάµου του συντρόφου της και ετοιµάζεται να ντυθεί νύφη. «Ούτε πρόταση της έχει γίνει, ούτε σκέφτονται -για την ώρα τουλάχιστοννα επισηµοποιήσουν τη σχέση τους. Χαίρονται τον παράφορο έρωτά τους, τη χωρίς συµβάσεις σχέση τους, χωρίς τίποτα ωστόσο να αποκλείει να τους δούµε να παντρεύονται στο µέλλον. Στην παρούσα φάση, όµως, δεν κάνουν ανάλογα σχέδια, χαίρονται απλώς ο ένας τον άλλον, µε την αγάπη τους να δυναµώνει».

Η Κατερίνα Καινούργιου µοιάζει πιο ευτυχισµένη από ποτέ στην προσωπική της ζωή, ενώ επαγγελµατικά κάνει ό,τι µπορεί για να κερδίσει το νέο της στοίχηµα µε την εκποµπή «Ευτυχείτε» στο κανάλι Open. ∆ουλεύει σκληρά, ψάχνει νέα «µυρωδικά» που θα κάνουν ακόµη πιο ελκυστικό το προϊόν της για το κοινό και δίνει καθηµερινά την τηλεοπτική µάχη της.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved