Ο Γρ. Μπιθικώτσης μιλάει για τον χωρισμό του πριν τον γάμο: «Θα ήθελα να πάνε όλα καλά µε τη Χρύσα»
Showbiz

Ο Γρ. Μπιθικώτσης μιλάει για τον χωρισμό του πριν τον γάμο: «Θα ήθελα να πάνε όλα καλά µε τη Χρύσα»

Ενώ περιµέναµε να δούµε τον Γρηγόρη Μπιθικώτση ντυµένο γαµπρό στο πλευρό της συντρόφου του Χρύσας Μπελούση, ο ξαφνικός χωρισμός µαταίωσε τα σχέδιά τους.

«Επειδή είναι η πρώτη φορά που µιλώ γι’ αυτό, θα πω ότι είµαστε δύο άνθρωποι που αγαπιόµαστε πάρα πολύ. Για όσα προβλήµατα προκύπτουν, ψάχνεις να βρεις τη λύση. Αυτό κάνουµε αυτό το διάστηµα. Εχουµε περάσει µια περίοδο απόστασης, η οποία θέλω, εύχοµαι και πιστεύω να καταλήξει υπέρ µας και όλο αυτό να το αφήσουµε πίσω µας σαν ένα κακό όνειρο. ∆εν είναι εύκολο να χάσεις έναν άνθρωπο που αγαπάς τόσο πολύ µετά από πέντε χρόνια σχέσης, να σηκώσεις τα χέρια και να πεις “τον έχασα”», λέει ο τραγουδιστής στη Realnews.

Ο ίδιος συνεχίζει: «Η αλήθεια είναι πως είχαµε στα σχέδιά µας τον γάµο, αλλά δεν είχαµε προχωρήσει σε λεπτοµέρειες. Για το 2019 θέλω υγεία για εµένα και τους αγαπηµένους µου. Το 2019 δεν θέλω να µου φέρει κάτι, αλλά δεν θέλω να πάρει και κάτι από τη ζωή µου. ∆εν θέλω να µου πάρει την υπέροχη σχέση που έχω µε τη Χρύσα, δεν θέλω να µου στερήσει ό,τι υπέροχο έχω στη ζωή µου».

Τα µάτια του λάµπουν όταν λέει ότι θα ήθελε κι άλλο παιδί: «Θα ήθελα να µεγαλώσει η οικογένειά µου, να πάνε όλα καλά µε τη Χρύσα και να κάνουµε ένα παιδί. Το βλέπω σαν φυσικό επακόλουθο».

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved