Συγκινεί: «Αισθάνοµαι πολύ τυχερός, γιατί ήταν ένας υπέροχος πατέρας και φίλος ο Μπιθικώτσης»
Showbiz

Συγκινεί: «Αισθάνοµαι πολύ τυχερός, γιατί ήταν ένας υπέροχος πατέρας και φίλος ο Μπιθικώτσης»

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης εµφανίζεται φέτος σε ένα ιδιαίτερο σχήµα στο «Petrogazi». 

«Ηταν µια ιδέα του συνθέτη Χρήστου Παπαδόπουλου, ο οποίος έχει και την επιµέλεια της παράστασης και έχει δηµιουργήσει µια υπέροχη οµάδα που αποτελείται από εµένα και τον Γεράσιµο Ανδρεάτο και µας πλαισιώνουν οι ηθοποιοί Τάνια Τρύπη, Παύλος Χαϊκάλης, Θάνος Κοντογιώργης, ενώ πρόσφατα προστέθηκε στην παρέα µας και η Μαρία Καρλάκη» λέει ο τραγουδιστής στη Realnews ενθουσιασμένος για αυτή τη δουλειά.

Ο ίδιος συνεχίζει: «Το “Μπαράκι του Μάριου” αναβιώνει την εποχή του καλού ελληνικού τραγουδιού. Γινόµαστε µια µεγάλη παρέα και όλο αυτό καταλήγει στο να γλεντάµε. Είµαι πάρα πολύ χαρούµενος που φέτος συµµετέχω σε αυτό το σχήµα. Στο πρώτο µέρος της παράστασης, που έχει και αρκετή πρόζα, υποδύοµαι τον πατέρα µου και αυτό είναι πάρα πολύ συγκινητικό για εµένα, γιατί εκεί έκανε τα πρώτα του βήµατα και γνωρίστηκε µε τον Τσιτσάνη, τον Βαµβακάρη, τον Χιώτη.

Το “Μπαράκι του Μάριου” ήταν το στέκι των δηµιουργών της εποχής. Πρόκειται για µια πολύ σηµαντική στιγµή στην πορεία µου. Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει πολύ σύντοµα µια διασκευή του Χρήστου Παπαδόπουλου, σε ένα κοµµάτι που είχε γράψει παλαιοτέρα ο πατέρας µου, “Το φεγγάρι χλωµό”, το οποίο αναµένεται να κυκλοφορήσει τις επόµενες ηµέρες». Η συγκίνηση τον κυριεύει όταν µιλά για τον πατέρα του. «∆εν µπορώ να πω ότι είναι εύκολο να σε λένε Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Όσο περνούν τα χρόνια και µεγαλώνω κι έχω γίνει κι εγώ πατέρας, αισθάνοµαι πολύ τυχερός που διδάχθηκα από εκείνον, που έµαθα να τραγουδάω και που τον είχα στη ζωή µου, γιατί ήταν ένας υπέροχος πατέρας και φίλος. Αισθάνοµαι πολύ περήφανος που κουβαλάω το όνοµά του και συνεχίζω την κληρονοµιά του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved