Λευτέρης Πανταζής: «Ο Νότης ξεκίνησε κοντά µου και έκανε µια τεράστια καριέρα»
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Ο Νότης ξεκίνησε κοντά µου και έκανε µια τεράστια καριέρα»

Ο Λευτέρης Πανταζής έχει δουλέψει µε πολλούς και διαφορετικούς καλλιτέχνες.

Γνωρίζει πολύ καλά τον Νότη Σφακιανάκη, που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πριν από λίγο καιρό µετά το «ποστ» του Γιώργου Παπαδόπουλου, που δήλωνε τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από το σχήµα, στο οποίο συµµετείχε και η Πάολα.

«Γνωρίζω και τους τρεις. Ο Νότης ξεκίνησε κοντά µου και έκανε µια τεράστια καριέρα, η Πάολα είναι µια από τις καλύτερες λαϊκές τραγουδίστριες, ενώ ο Γιώργος γράφει πολύ καλά τραγούδια και έχει κάνει και επιτυχίες. ∆εν θέλω να κρίνω αυτό που έγινε. Είναι συµφωνίες κυρίων µεταξύ µάνατζερ, καλλιτεχνών και εταιρειών. Είναι κακό να χαλάει ένα σχήµα έτσι, αλλά µπορούσαν να κάτσουν σε ένα τραπέζι να δουν τι φταίει και να το αποφύγουν όλο αυτό», σηµειώνει και συνεχίζει δίνοντας µια συµβουλή.

«Τα νέα παιδιά που δουλεύουν µε µεγάλους καλλιτέχνες θα πρέπει να ξέρουν πως εκεί που πάνε ο καλλιτέχνης έχει την ιστορία του. Είναι αυτός που κρίνεται στην επιτυχία, την οποία µοιράζονται όλοι, είναι όµως και αυτός που µόνος του φορτώνεται την αποτυχία», εξηγεί στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved