Έλενα Χριστοπούλου: Η συγκατοίκηση με τον σύντροφό της, η ευτυχία και το... νοικοκυριό!

Έλενα Χριστοπούλου: Η συγκατοίκηση με τον σύντροφό της, η ευτυχία και το... νοικοκυριό!

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Αποστόλης Κότσης και δεν κρύβεται. Η ίδια μάλιστα αποκαλύπτει ότι ζουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη... 

Διαβάστε τι είπε η όμορφη μάνατζερ μοντέλων για την προσωπική της ζωή...

Εσείς, πάντως, καταφέρατε να δημιουργήσετε trend... Ακόμη και στα μαλλιά.

Είναι απίθανο. Μου στέλνουν δεκάδες μηνύματα και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Εγώ το μαλλί μου το έκοψα για να αποκοπώ από το παρελθόν μου και να νιώσω άλλη. Ηθελα να κόψω καθετί με το παρελθόν και να νιώσω καλά με το κοντό μου μαλλί, γιατί το μαλλί δεν είναι άποψη. Αποψη είναι η δική μας. Επίσης, σκέφτηκα ότι έπρεπε να δείξουμε στον κόσμο ότι δεν είναι όλα τρέσες για να είσαι θηλυκό. Το θηλυκό είναι μέσα σου και πρέπει να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου να το στηρίζει αυτό. Είναι πολύ σημαντικό.

Η διάθεσή σας μοιάζει καλύτερη από ποτέ…

Εχω έναν άνθρωπο που μου το βγάζει αυτό. Δεν το κατορθώνω μόνη μου. Δεν το έχω κάνει χρόνια πριν. Δεν υπάρχει κάτι που κάνουμε μόνες μας οι γυναίκες… Αγομαι και φέρομαι από τον σύντροφό μου σε πολλά πράγματα. Οσον αφορά τη θηλυκότητά μου, φυσικά άγομαι και φέρομαι από τον σύντροφό μου. Μια γυναίκα χωρίς τον άνθρωπό της δεν είναι κάτι. Το πιστεύω 1.000%. Δεν σημαίνει, όμως, ότι μπορεί να αποκτήσω οπωσδήποτε ένα παιδί. Δεν είμαι 20 χρόνων… Ο Θεός να με βοηθήσει. Ο,τι μου φέρουν ο Θεός και η ζωή!

Σας αρέσει το νοικοκυριό; Κάνετε μέσα στο σπίτι αυτά που κάνει μια συνηθισμένη γυναίκα;

Ναι, φυσικά, πρέπει να φροντίζουμε τον σύντροφό μας. Αυτός είναι ο ρόλος μας.

Το απολαμβάνετε, δηλαδή, αυτό;

Μου αρέσει, το απολαμβάνω, το θέλω, είμαι ευτυχισμένη που φροντίζω τον σύντροφό μου.

Αρα, μένετε μαζί;

Φυσικά, συγκατοικούμε!

Τι ευχή θα κάνατε για το 2019;

Εχω ξαναπεί ότι θέλω να υπάρχει αρμονία σε όλους μας, σε εμένα θέλω να υπάρχει αλήθεια, γιατί δεν μπορώ χωρίς την αλήθεια, και θέλω να έχουμε υγεία γιατί αντιμετωπίζω διάφορα θέματα υγείας προσωπικά.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY