Γιάννα Τερζή: «Ήµουν παγιδευµένη σε µια συνεργασία και µου έγινε bullying»
Showbiz

Γιάννα Τερζή: «Ήµουν παγιδευµένη σε µια συνεργασία και µου έγινε bullying»

Η Γιάννα Τερζή επιστρέφει ανανεωµένη µε το τραγούδι «Karma», που γράφτηκε τον Ιούνιο µετά από συζητήσεις που είχε µε νέα παιδιά, αλλά και από προσωπική της εµπειρία µε το bullying.

«Πήρα την απόφαση να µιλήσω µε ένα τραγούδι µου γι’ αυτούς που κάνουν bullying. Κυκλοφορεί από τη Minos EMI/ Universal, σε στίχους και µουσική που υπογράφω εγώ µαζί µε τον Teo Arkitekt, στα ελληνικά και στα αγγλικά. Έχει γραφτεί µε µεγάλη αγάπη και στέλνει µήνυµα πιο πολύ στα νέα παιδιά να ορθώνουν το ανάστηµά τους όταν δέχονται bullying, αλλά και στους bullies να προσέχουν πιο πολύ την ψυχή τους και τη ζωή τους» λέει στη Realnews.

Φορτισµένη ψυχολογικά, η Γιάννα Τερζή αποκαλύπτει πως έχει υποστεί η ίδια bullying.

«Εχω πέσει θύµα bullying. Ηµουν παγιδευµένη σε µια συνεργασία και µου έγινε bullying. Είµαι πολύ κοντά µε τα παιδιά του αδελφού µου και µου λένε διάφορες ιστορίες, που µερικές φορές περνάµε στο ντούκου, γιατί τα παιδιά προσπαθούν να το παίξουν κουλ, να µη στενοχωρήσουν τους γονείς τους, να φαίνονται δυνατοί και να µην είναι µαρτυριάρηδες. Κανένα παιδί δεν θα πρέπει να νιώθει ‘‘καρφί’’ όταν εξοµολογείται κάτι κακό που του συµβαίνει, θα πρέπει να ενθαρρύνεται. Στα παιδιά να πω ότι σε καµιά περίπτωση δεν φταίνε σε τίποτα. Οφείλω ένα µεγάλο ευχαριστώ στη µητέρα µου, η οποία µε στήριξε στην υπόθεση του bullying, είναι στο πλευρό µου και µε βοήθησε να ξεπεράσω αυτό το πρόβληµα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved