Το ξέσπασμα της Ράγιου: «Αν είχαμε προηγούμενα μαζί του, δεν πάμε στην κηδεία…»
Showbiz

Το ξέσπασμα της Ράγιου: «Αν είχαμε προηγούμενα μαζί του, δεν πάμε στην κηδεία…»

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης, έγινε χθες Κυριακή 27 Ιανουαρίου η κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Η Νατάσα Ράγιου με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που ειπώθηκαν για τον Θέμο Αναστασιάδη μετά το θάνατό του ξέσπασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.
H Νατάσα έγραψε: «Τώρα που έφυγες και καταλάγιασαν τα κάθε είδους σχόλια, ήθελα να το πω δημόσια. Γνωριζόμασταν τυπικά, όπως όλοι λίγο-πολύ στον χώρο. Ήταν παραμονές εκλογών όταν συναντηθήκαμε στον ΑΝΤ1, με πλησίασες και μου είπες: “Είσαι καλό και καθαρό παιδί , ό,τι χρειαστείς από μένα, την εφημερίδα ή την εκπομπή, μην διστάσεις να μου πεις. Δεν το έκανα ποτέ. Όμως σ’ ευχαριστώ πολύ Θέμο…». Και πρόσθεσε από κάτω από τη φωτογραφία του Θέμου που πόσταρε: «Επίσης, επειδή σιχάθηκα με όλα αυτά που είδα εδώ μέσα για έναν άνθρωπο που έφυγε από την ζωή, ήθελα να πω το εξής: Στο χωριό μου, όταν πεθαίνει κάποιος λέμε “Θεός σχωρέστον”. Αν είχαμε προηγούμενα μαζί του, δεν πάμε στην κηδεία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved