Showbiz

Βανδή - Παπαδόπουλος: Μάθετε τα πάντα για την υπερπαραγωγή στο θέατρο που ετοιμάζουν!

Gossip-tv Team

Αυτή η συνεργασία θα συζητηθεί!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζουν μια υπερπαραγωγή στο θερινό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίο του Άρεως. Το θέατρο φτιάχνεται από την αρχή και αριθμεί 2.000 θέσεις.
Πρόκειται για ένα μιούζικαλ του διδύμου Ρέππας-Παπαθανασίου σε παραγωγή του Ηλία Μαρουσούλη. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν πριν μικρό χρονικό διάστημα, ενώ η έχει γίνει και η πρώτη ανάγνωση των κειμένων.

Η εν λόγω παραγωγή θα θυμίζει παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με ευφάνταστες χορογραφίες, ενώ μαζί τους θα βρίσκονται ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Παύλος Χαϊκάλης και η Ελένη Γερασιμίδου.
Όπως μετέδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου, πρόκειται για ένα μιούζικαλ του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου σε παραγωγή του Ηλία Μαρουσούλη, με τίτλο «Το δικό μας σινεμά».

Ο Σπύρος και η Δέσποινα θα υποδυθούν ένα ζευγάρι ηθοποιών, το οποίο θα δούμε από το 1955 έως το 1975, τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Μαζί τους θα είναι οι: Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Λέχου, Παύλος Χαϊκάλης, Ελένη Γερασιμίδου, Κώστας Κόκλας, Γιώργος Χρανιώτης, Παρθένα Χοροζίδου, Σύλβια Δεληκούρα, Ευγενία Σαμαρά.

Δείτε τι αποκάλυψαν στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved