Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Πράγµατι, έλειψα πολύ καιρό από την τηλεόραση»
Showbiz

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Πράγµατι, έλειψα πολύ καιρό από την τηλεόραση»

Mας είχε λείψει πολύ η άξια Καρυοφυλλιά Καραμπέτη από την τηλεόραση, καθώς είχε συναρπάσει µε σειρές όπως ο «Κίτρινος φάκελος», τα «Βαµµένα κόκκινα µαλλιά», «Η αγάπη άργησε µια µέρα». 

∆εκαπέντε χρόνια µετά και ενώ έχει σηκώσει ακόµα πιο ψηλά τον πήχυ θεατρικά, επιστρέφει µε τη σειρά «Η ζωή εν τάφω», που ξεκίνησε στο κρατικό κανάλι και µιλά για αυτή τη συνεργασία...

Να ξεκινήσουμε την κουβέντα μας από τη δυναμική επιστροφή σου στην τηλεόραση με το «Η ζωή εν τάφω», που προβάλλεται στο κρατικό μας κανάλι. Ελειψες καιρό!

Πράγµατι, έλειψα πολύ καιρό... Από το 2004 που είχαµε κάνει την «Τελευταία παράσταση» µε τη Ρέινα Εσκενάζι, συµµετείχα µόνο σε κάποια αυτοτελή επεισόδια σειρών του Πάνου Κοκκινόπουλου. Είχα ρίξει όλο µου το βάρος στο θέατρο και δεν είχα χρόνο να µπω κανονικά σε µια σειρά, όπως έκανα παλιά µε τα «Βαµµένα κόκκινα µαλλιά», τον «Κίτρινο φάκελο», το «Η αγάπη άργησε µια µέρα» κ.ά. Η αλήθεια είναι ότι περίµενα και µια πρόταση που να µε εξιτάρει, να µε κεντρίσει, και αυτή ήρθε από τον Τάσο Ψαρρά για το «Η ζωή εν τάφω» του Μυριβήλη. Απ’ τη µια υπάρχει µια γερή ιστορία και ένας εξαιρετικός δηµιουργός και από την άλλη µια πολύ δυνατή οµάδα άξιων ηθοποιών!

Ηταν καιρός να θυμηθούν τα κανάλια τη μυθοπλασία και ειδικά αυτή που στηρίζεται σε σπουδαία μυθιστορήματα, Καρυοφυλλιά;

Οπως έχουµε δει και στο παρελθόν, όταν η τηλεόραση δίνει χώρο σε δηµιουργούς να µεταφέρουν στο γυαλί µυθιστορήµατα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, τα αποτελέσµατα τις περισσότερες φορές είναι εξαιρετικά. Ναι, τα κανάλια πρέπει να στηρίξουν τη µυθοπλασία και, ναι, η κίνηση της κρατικής µας τηλεόρασης να περιλάβει στο «µενού» της το «Η ζωή εν τάφω» διά χειρός και εµπνεύσεως Τάσου Ψαρρά είναι εξαιρετική. Είναι χαρά µου, λοιπόν, να επιστρέφω στην τηλεόραση µε µια τόσο δυνατή δουλειά όπως αυτή.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved