Εύα Τσάχρα: Αποκαλύπτει αν πήγε στο YFSF για διαφημιστικούς λόγους!

Εύα Τσάχρα: Αποκαλύπτει αν πήγε στο YFSF για διαφημιστικούς λόγους!

Αποκαλυπτική η Εύα Τσάχρα στη συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό!

Η ίδια, μίλησε τόσο για τις συνεργασίες της, όσο και για τα προσωπικά της, ωστόσο, δεν θα μπορούμε να μην αναφερθεί και στο YFSF, που συμμετέχει αυτή την περίοδο!

Για διαφημιστικούς λόγους πήγες και στο «Familiar»;

Είναι δουλειά και για τους δέ­κα που συμμετέχουμε είναι και καλλιτεχνική έκφραση. Και τη δουλειά επιδιώκεις να τη συν­δυάζεις με ευχαρίστηση. Σαφώς πιστεύω πως θα ωφελή­σει όλους μας η παρουσία στο σόου.

Με κλασικές σπουδές της μουσικής έχεις δουλέ­ψει και με έντεχνους καλ­λιτέχνες και με αυτούς που χαρακτηρίζονται εμπορικοί από μερίδα του κοινού. Τε­λικά υπάρχει ο συγκεκρι­μένος διαχωρισμός;

Υποκειμενικά για μένα δεν υφίσταται. Διασκεδάζω με όλατα είδη μουσικής. Αυτές οι γραμμές εξαλείφονται. Βλέπεις πως εκ­πρόσωποι του έντεχνου τραγουδιού ή εναλλακτικού, όπως ο Μουζουράκης, ο Μαραβέγιας, η Ρίζου και η Ζουγανέλη, δουλεύουν σε μεγάλα μαγαζιά που παλιότερα εμφανίζονταν πιο ποπ καλλιτέχνες. Το «Estate»,για παράδειγμα, μπορεί να υπο­δεχθεί τη μια σε­ζόν την Μποφίλιου και την επόμενη τον Ρουβά. Νομίζω πως πια είναι θέμα δι­άθεσης, είπε στο TV Έθνος!