Showbiz

Πρώην παίκτες του X-Factor στα «μαχαίρια»: «Ήθελα να συνεχίσω τη δουλειά με έναν πιο επαγγελματία»

Gossip-tv Team

Χωριστούς επαγγελματικούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν δύο πρώην παίκτες του X Factor οι οποίοι αναδείχθηκαν μέσα από το παχνίδι ως boy band ή καλύτερα, ντουέτο.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πάλλη και τον Bradley White Dale οι οποίοι μάλιστα διέλυσαν το μουσικό τους σχήμα, τους Stereo Soul, με τον πλέον επώδυνο τρόπο αφού όπως ο πρώτος αποκάλυψε στην εκπομπή Ευτυχείτε, το έτερον καλλιτεχνικό του ήμισυ δεν ήταν συνεπές στις υποχρεώσεις του, όπως αφήνει να εννοηθεί. Διαβάστε παρακάτω τι είπε ο Παναγιώτης Πάλλης:

«Δουλέψαμε δυόμιση χρόνια μετά το παιχνίδι που ήταν η αρχή μας με τον Bradley και κάναμε πολλά πράγματα μαζί. Στα τέλη του 2018 για οικογενειακούς δικούς του λόγους αλλά και προσωπικούς, σταματήσαμε. Είχαμε όμως και μεταξύ μας θέματα επαγγελματισμού που δεν μπορέσαμε να τα γεφυρώσουμε. Εγώ είπα να συνεχίσω γιατί έχω επενδύσει χρήματα και επένδυσα συναισθήματα και εκείνος μετέβη στο εξωτερικό για ένα διάστημα. Εμείς συνεχίσουζε τους Stereo soul με τον Αλέξη, τον καινούργιο μου συνεργάτη. Δεν υπήρχε το ίδιο επίπεδο αφοσίωσης και από τους δύο. Τα έπαιρνα πάνω μου τα κομμάτια τα οργανωτικά. Ήταν συγκλονιστικό ταλέντο. Ήθελα να συνεχίσω την δουλειά όμως με έναν που ήταν πιο επαγγελματίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved