Γιάννα Νταρίλη: Η ξανθιά γυμνάστρια των 90s ζει μια καινούργια ζωή!
Showbiz

Γιάννα Νταρίλη: Η ξανθιά γυμνάστρια των 90s ζει μια καινούργια ζωή!

Τη Γιάννα Νταρίλη τη γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’90, όταν έκανε γυμναστική σε πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Πλέον η ξανθιά γυμνάστρια δραστηριοποιείται στην Αμερική, αλλά επισκέπτεται τη χώρα μας συχνά με το σύζυγό της Γιώργο Ψιψίκα, με τον οποίο είναι μαζί 6 χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα Υόρκη, ενώ αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες και τηλεοπτικούς παραγωγούς, με δικό της κανάλι.

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και αποφοίτησε από την Ακαδημία Γυμναστικής και Υγείας του Queens College of the City University of New York. Εργάστηκε ως γυμνάστρια σε σχολεία της Αρχιεπισκοπής και υπήρξε προπονήτρια βόλεϊ σχολικών ομάδων. Το καλοκαίρι του 1993 ήρθε στην Ελλάδα σαν καθηγήτρια αθλητικών ομάδων, αλλά η τηλεόραση μπήκε ξαφνικά στη ζωή της. Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι καθώς καθόταν στην παραλία, την είδαν και την κάλεσαν στην εκπομπή Πρωινή Δροσιά. Δυο χρόνια μετά συμμετείχε στον Πρωινό Καφέ, όπου παρουσίαζε προγράμματα εκγύμνασης. Το 1998 βρέθηκε στο Star και την εκπομπή Star Café έχοντας την επιμέλεια των θεμάτων γυμναστικής, μόδας, lifestyle και ομορφιάς. Έπειτα πήγε στην ΕΡΤ και παρουσίασε 70 μίνι ντοκιμαντέρ τουριστικού περιεχομένου, ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, απασχόλησε έντονα λόγω της σχέσης της με τον Αλέξανδρο Αγγλούπα, αλλά τα σκαλιά της εκκλησίας τα ανέβηκε στο πλευρό του Βαγγέλη Παπαδάκου, τον Σεπτέμβριο του 2001, ενώ χώρισε τον επόμενο χρόνο! Το 2005 επέστρεψε στην Αμερική.
Η ξανθιά επιχειρηματίας, αγόρασε το 2012 ένα ομογενειακό τηλεοπτικό κανάλι με όνομα New Greek TV, στο οποίο είναι επικεφαλής του ιδιωτικού επενδυτικού ομίλου για την Time Warner Cable, ενώ έχει και δική της εκπομπή με τίτλο «Καλημέρα USA».

Η ζωή, όμως, της επεφύλασσε και μια δοκιμασία. Το 2011 κι ενώ ταξίδευ στο Μανχάταν, ένα ταξί έπεσε επάνω της: «Ήταν πολύ άσχημο, ταλαιπωρήθηκα και άλλαξα, γιατί κατάλαβα ότι τη μια μέρα είσαι και την άλλη όχι. Μου έφυγαν 9 δίσκοι, έκανα 2 εγχειρήσεις. Νιώθω τυχερή που δεν έμεινα παράλυτη», είχε δηλώσει παλαιότερα.

Αυτό το διάστημα είναι ερωτευμένη και ζει την ευτυχία και όποτε μπορεί έρχεται στην Ελλάδα, την οποία αγαπάει και στηρίζει με τον τρόπο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved