Καλλίτσης-Χριστοπούλου: Ένας έρωτας που μετατράπηκε σε «πόλεμο»
Showbiz

Καλλίτσης-Χριστοπούλου: Ένας έρωτας που μετατράπηκε σε «πόλεμο»

Ο Πάνος Καλλίτσης και η Έλενα Χριστοπούλου υπήρξαν μαζί για 10 χρόνια, όμως πλέον ζουν σαν ξένοι.

Ο διάσημος hair stylist και η δημοφιλής booker μοντέλων έχουν καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες για την έκδοση του διαζυγίου τους που μόνο «βελούδινο» δεν χαρακτηρίζεται.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής φίλης και η Έλενα είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τη γνωριμία τους:

«Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο η συνεργάτιδά μου, Ξένια Κόντου, από ένα στούντιο που φωτογραφιζόταν η Εύη Αδάμ και ο Πάνος επιμελούταν το μακιγιάζ και τα μαλλιά. Μου λέει: «Πρέπει να γνωρίσεις τον Καλλίτση. Δεν ξέρω πώς μου έσκασε. Πιστεύω με αυτόν τον τύπο θα είστε μαζί». Δεν γνωριζόμασταν καν με τον Πάνο τότε. Κάποια στιγμή βγήκαμε μαζί με μεγάλη παρέα. Δεν γίναμε αμέσως ζευγάρι, το ταλαιπωρήσαμε λίγο, υπήρξε πολύ πιπέρι πριν, αλλά καταλήξαμε μαζί».

Τρεισήμισι χρόνια μετά τη σχέση τους, η καλύτερη φίλη του Πάνου, η Ελεονώρα Μελέτη, θα παντρέψει το ζευγάρι σε ένα ρομαντικό εκκλησάκι στο Λουτράκι, γνωστό από τον κινηματογραφικό γάμο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ακολούθησε γλέντι στην εξοχική τους κατοικία στην περιοχή, με διάσημους φίλους και τις οικογένειές τους.

Το πρώην ζευγάρι βίωσε και μια πρωτόγνωρη εμπειρία τον Ιανουάριο του 2016, αφού ληστές τους επιτέθηκαν στο γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό, ενώ έπεσαν σφαίρες, με την Έλενα Χριστοπούλου να τραυματίζεται, από τα γυαλιά στο τζάμι του αυτοκινήτου που έσπασαν. Στη συνέχεια, πυροβόλησαν τον Πάνο Καλλίτση κοντά στην καρδιά, κι έτσι υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αφαίρεση της σφαίρας. Οι δράστες τον είχαν χτυπήσει, ακόμη, στα πόδια και στο στήθος.

Οι αρχές έκαναν έρευνα και συνέλαβαν τους δράστες, με τη δίκη να λαμβάνει χώρα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αυτό το διάστημα, ωστόσο, οι πρώην σύζυγοι θα βρεθούν στο δικαστήριο και για την έκδοση του διαζυγίου τους. Η Έλενα Χριστοπούλου είχε καταθέσει αγωγή διαζυγίου κατά του Πάνου Καλλίτση, αποσπάσματα της οποίας είχαν δημοσιευθεί. Ο Καλλίτσης απάντησε μέσω του δικηγόρου του Νίκου Αγαπηνού με ένα εξώδικο που κοινοποιήθηκε στην εφημερίδα και στις ιστοσελίδες που έκαναν αναπαραγωγή της είδησης.

«Σε κάθε περίπτωση πάντως εγώ δεν πρόκειται να προβώ σε οποιαδήποτε δημοσιοποίηση ζητημάτων που και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα είναι, καθώς άπτονται της προσωπικής μου ζωής, και το κυριότερο θα κριθούν ούτως ή άλλως στη Δικαιοσύνη, που είναι και η μόνη αρμόδια να αποφασίσει σχετικώς».

Ο γνωστός κομμωτής αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, λέγοντας:

«Έχει βάλει πρώτη προτεραιότητα της ζωής της να με διασύρει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο παρουσιάζοντας με ως έναν άνθρωπο καταπιεστικό, φιλάργυρο, που υποτίθεται την εκμεταλλεύτηκα, και μάλιστα με βάση τους ψευδέστατους ισχυρισμούς της υποτίθεται ότι της έχω υπεξαιρέσει τις οικονομίες της και τα κοσμήματα της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved