Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Υπήρξα τρίτο πρόσωπο σε σχέση, αλλά δεν το γνώριζα»
Showbiz

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Υπήρξα τρίτο πρόσωπο σε σχέση, αλλά δεν το γνώριζα»

Τον γνωρίσαμε πριν από 11 χρόνια από την τηλεοπτική σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Γ4», ξεχώρισε δύο χρόνια μετά στα «Κλεμμένα όνειρα» και φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά με έναν ρόλο που αγαπήσαμε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα».

Ο Στέφανος Μουαγκιέ, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βύρωνα, αλλά έλκει την καταγωγή του από την Ουγκάντα, υποδύεται τον Μαμαντού, έναν Σενεγαλέζα που δουλεύει στο πλήρωμα του αλιευτικού της Φάλον (Τζένη Μπότση). Και όχι μόνο, καθώς διεκδικεί και μια θέση στην καρδιά της, που φαίνεται όμως να είναι δοσμένη στον Ανδρέα (Γιάννης Μπέζος).

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του, αλλά και τα στοιχεία που του έχει προσθέσει σε αυτόν και τον κάνουν απολαυστικό! «Είναι τα αφρικανικά αγγλικά, όπως τα λέμε, και διάφορα χορευτικά στοιχεία, που έχουν γκελ στον κόσμο. Υπάρχουν και στιγμές που τραγουδάω λαϊκά, τραγούδια που κανείς δεν περιμένει να τραγουδά ο Μαμαντού, ή ακόμα αφήνω το αξάν και μιλάω κανονικά. Ολα αυτά τα έχουν λατρέψει οι τηλεθεατές και μου το λένε» αναφέρει ο Στέφανος στην «Espresso».

«Στην τηλεόραση δύσκολα πετυχαίνεις έναν σκηνοθέτη που να σου αφήνει χώρο και να σου δίνει απλόχερα αγάπη. Δεν θα ξεχάσω, λοιπόν, και δεν θα σταματήσω να το λέω ότι πολλά από την ερμηνεία μου τα οφείλω στον Ανδρέα Μορφονιό» συμπληρώνει ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια μιλάει για το πως εξελίσσεται ο ρόλος του και είναι αποκαλυπτικός: «Ο Μαμαντού είναι ένας μαχητής της αγάπης και δεν πρόκειται να τα παρατήσει ποτέ. Αυτό το βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο... Προσεχώς, λοιπόν, θα δούμε τον ήρωα να σκέφτεται σοβαρά αν πρέπει να φύγει από το Φτασμένο. Είναι η πρώτη φορά που θα σκεφτεί να φύγει - και, μάλιστα, πληγωμένος. Με άλλα λόγια, να τα παρατήσει... Και θα δούμε και πώς θα αντιδράσει η Φάλον όταν της το πει. Ισως να το αφήσει να γίνει, ίσως όμως και να καταλάβει ότι θα πρέπει να κάνει κάτι για να τον κρατήσει, γιατί τόσο καιρό τον είχε δεδομένο».

Στη σειρά ο Μαμαντού μπήκε ως τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον Ανδρέα και στη Φάλον διεκδικώντας με κάθε τρόπο την καρδιά της τελευταίας. Στην πραγματικότητα, ο Στέφανος έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση; «Μια φορά μου έτυχε να είμαι τρίτο πρόσωπο, αλλά δεν το γνώριζα. Μου είχε πει ότι ήταν στα χωρίσματα και τελικά όταν το κατάλαβα τη χώρισα εγώ». Παράλληλα με την τηλεόραση, ο ταλαντούχος ηθοποιός και δημοσιογράφος -αυτό είναι το αντικείμενο των σπουδών του- ψάχνει να βρει ραδιοφωνική στέγη, μια και τα... ερτζιανά είναι μία από τις μεγάλες αγάπες του.

Στο μεταξύ, ετοιμάζεται για την παράσταση «Τα περιστέρια κλαίνε» στο Αγγέλων Βήμα, που θα ανέβει από τις 7 Μαρτίου, για μια μεγάλου μήκους ταινία, με τίτλο «Αγριος αμνός», τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν στην Ισλανδία, ενώ συνεχίζει να τραγουδάει σε διάφορα μαγαζιά. Επίσης, είναι σε συζητήσεις με την Πειραματική Σκηνή του Εθνικού θεάτρου, που, όπως λέει, είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εκείνον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved