Μιμή Ντενίση: «Με έναν µεταφυσικό τρόπο, όλα όσα θέλω πολύ έρχονται και µε βρίσκουν»!
Showbiz

Μιμή Ντενίση: «Με έναν µεταφυσικό τρόπο, όλα όσα θέλω πολύ έρχονται και µε βρίσκουν»!

Αν και η Μιμή Ντενίση δεν άφηνε ποτέ τίποτα στην τύχη του, παραδέχεται σε συνέντευξή της πως με έναν περίεργο τρόπο, σχεδόν μεταφυσικό έχει πάντα αυτό που ήθελε... 

Στην ερώτηση αν τόσο επαγγελµατικά όσο και προσωπικά πολιορκεί ανθρώπους και καταστάσεις για να πετύχει τους στόχους της, η ίδια παραδέχεται:

«Επαγγελµατικά βάζω στόχους και παλεύω γι’ αυτούς σκληρά, επίµονα. Με έναν µεταφυσικό τρόπο, όλα όσα θέλω πολύ έρχονται και µε βρίσκουν. Εχω πολιορκήσει συντελεστές και ηθοποιούς που ήθελα πολύ σε δουλειές µου και κατάφερα να τους κλείσω. ∆εν παραδίδω εύκολα τα όπλα, ξέρεις»!

Ξέρω, πώς δεν ξέρω. Τώρα για το νέο σου έργο, που έχει προσωρινό τίτλο «Καινούργια πατρίδα», έχεις σε στενό µαρκάρισµα πρωταγωνιστή που θα πέσει η Αθήνα όταν ανακοινωθεί!

Επειδή είµαι στο µαρκάρισµα ακόµα, κάτσε να κλειστεί και µετά ας πέσει η Αθήνα (σ.σ.: γελάει)! Πρόκειται για τη συνέχεια του έργου µου «Σµύρνη µου αγαπηµένη», που εκτυλίσσεται στη Θεσσαλονίκη θα µου την πέσουν πάλι ότι «πατάω» στο Μακεδονικό, αλλά -όπως γνωρίζεις- είναι ένα έργο που γράφω χρόνια τώρα.

Αυτό που δεν σταµατούν να σου την πέφτουν το αντιµετωπίζεις χαλαρά!

Ε, ναι µωρέ! Στο ίδιο έργο θεατές. Ξέρω πότε θα έρθουν και από πού τα πυρά.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved