Showbiz

Ηθοποιός δηλώνει: «Ο κόσμος αρνήθηκε να με δει, σχεδόν με απαξιωτική αδιαφορία»

Gossip-tv Team

Γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι στην προπέρσινη θεατρική παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούσε, δεν είχε καθόλου ανταπόκριση από τον κόσμο, τον πείραξε πολύ και δεν το έχει ξεπεράσει!

Ο λόγος για τον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη παράσταση «Ο Συμβολαιογράφος», στο θέατρο Χώρα προέβη σε μία αποκάλυψη στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»!
Ο ηθοποιός είπε: «Αν πάει καλά αυτό που κάνω τώρα θα το πάω και του χρόνου. Μου είχε κοστίσει ότι δεν πήγε καλά το προπέρσινο. Όχι δεν πήγε καλά επειδή δεν είχε εισιτήρια, δεν με ενδιαφέρουν τα εισιτήρια. Αισθάνεσαι ότι αυτό που κάνεις δεν ενδιαφέρει τον κόσμο, ότι ο κόσμος σου γυρίζει την πλάτη και αυτό δεν είναι καλό. Αυτό σε μαραζώνει πάρα πολύ, κάποια στιγμή νόμιζα πως όλα τελείωσαν, δεν ήθελα να ξαναπαίξω, έτρεμα. Τώρα γεμίσαμε από την πρώτη μέρα και μου φάνηκε περίεργο, νόμιζα θα μου γυρίσουν την πλάτη. Δεν ξέρω γιατί, μην με ρωτήσεις. Ήταν αυτός ο χρόνος στο Χορν, ενώ ήξερα πως είναι καλή η παράσταση και ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει. Ο κόσμος αρνήθηκε να με δει, σχεδόν με απαξιωτική αδιαφορία. Αυτό με πείραξε πάρα πολύ και είναι από τα πράγματα που δεν ξέρω αν θα ξεπεράσω…».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved