Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μάθετε όλα τα μυστικά της ομορφιάς της
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μάθετε όλα τα μυστικά της ομορφιάς της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της! Το 30χρονο μοντέλο φροντίζει τον εαυτό της, προσέχει πολύ την επιδερμίδα και την εμφάνισή της

Πόσο νωρίς ξεκίνησες να περιποιείσαι τον εαυτό σου;

«Όταν έκανα την πρώτη μου φωτογράφιση. Ήμουν 21. Ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε μακιγιάζ στο πρόσωπό μου. Έτσι μετά επισκέφτηκα ένα δερματολόγο και μου συνέστησε την πρώτη μου ενυδατική κρέμα. Έκτοτε, είμαι πολύ συνεπής και ακολουθώ μια ιεροτελεστία πρωί και βράδυ. Όχι μόνο λόγω της δουλειάς, αλλά γιατί φροντίζω τον εαυτό μου γενικά. Καθημερινά φοράω κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών και, φυσικά, αντηλιακό. Μόλις επιστρέψω στο σπίτι, καθαρίζω σχολαστικά την επιδερμίδα μου και απλώνω ένα σέρουμ. Μόνο αυτό, χωρίς κρέμα. Πιστεύω πώς μεγαλώνοντας χτίζουμε τη ρουτίνα περιποίησης. Σέρουμ χρησιμοποίησα πρώτη φορά φέτος, που έκλεισα τα 30. Μέχρι τότε, το βράδυ άφηνα την επιδερμίδα μου γυμνή.» είπε στο περιοδικό InStyle!
Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα ομορφιάς που έχεις πάρει μέχρι σήμερα;

Ότι το δέρμα μας πρέπει να είναι πάντα ενυδατωμένο, ποτέ στεγνό και αφυδατωμένο. Το χειμώνα πρέπει να προσέχουμε περισσότερο και, βέβαια, να μην ξεχνάμε ποτέ το αντηλιακό μας. Επίσης, να πίνουμε πολύ νερό και να ακολουθούμε σωστή διατροφή. Αυτά μπορούν να αλλάξουν τελείως την επιδερμίδα μας, να την κάνουν πιο καθαρή και λαμπερή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved