Σάκης Ρουβάς: Ψάχνει σαλέ στην Αράχωβα!
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Ψάχνει σαλέ στην Αράχωβα!

Η αγάπη του Σάκη Ρουβά για το σκι είναι γνωστή, αφού είναι δεινός σκιέρ!

Έτσι, όποτε ξεκλέβει χρόνο από το φορτωμένο πρόγραμμα του, φροντίζει να επισκέπτεται τα χιονισμένα τοπία της χώρας μςα, μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους.
Η αδυναμία του Σάκη όμως είναι ο Παρνασσός, όπου σκέφτεται μάλιστα να κάνει μία επένδυση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Λοιπόν, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε πριν από δύο Σαββατοκύριακα στην Αράχωβα, κοιτώντας με τη βοήθεια μεσίτη διάφορα σαλέ για αγορά.
Οι πληροφορίες θέλουν το διάσημο σόουμαν να είδε και οικόπεδα, στα οποία θα μπορούσε να χτίσει εκείνος την κατοικία των ονείρων του.
Άνθρωποι τηςπεριοχής ανέφεραν ότι ο Σάκης Ρουβάς ενδιαφέρεται να επενδύσει στην Αράχωβα καθώς είναι ένας τόπος ιδιαίτερα δημοφιλής τους χειμερινούς μήνες.
Ένα σαλέ λοιπόν θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από τον ίδιο και την οικογένεια του, ενώ θα μπορούσε ακόμη και να το μισθώνει σε χειμερινούς επισκέπτες. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταλήξει σε κάποιο σαλέ, ενώ δεν αποκλείεται να δει κι άλλα.
Ωστόσο, το ενδιαφέρον του κέρδισε ένα σαλέ στην περιοχή Λιβάδι, ανάμεσα από το κέντρο της Αράχωβας και το χιονοδρομικό του Παρνασσού. Πρόκειται για ένα πέτρινο σπίτι 3 επιπέδων, με έξι υπνοδωμάτια, 2 master με ιδιωτικό μπάνιο, ένα μεγάλο σαλόνι και εσωτερική πισίνα.
Η αγορά ενός ακινήτου στον τόπο αυτό είναι κάτι που ο Σάκης Ρουβάς συζητούσε εδώ και καιρό, όμως δεν έβρισκε το χρόνο να ασχοληθεί.
Η αγάπη όμως τόσο του ίδιου όσο και της Κάτιας για τα χειμερινά σπορ και τη φύση, τον ώθησαν να κάνει το μεγάλο βήμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved