Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο Ορφέας από το Τατουάζ περιγράφει την ιδανική γυναίκα!
Showbiz

Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο Ορφέας από το Τατουάζ περιγράφει την ιδανική γυναίκα!

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, που υποδύεται τον Ορφέα στο Τατουάζ αποκαλύπτει πως θέλει τη γυναίκα.

Μπορεί να έχει καιρό να κάνει σχέση και να έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που είπε «Σ’ αγαπώ», όμως σε συνέντευξή του δεν διστάζει να περιγράψει την ιδανική γυναίκα για εκείνον!

Γιατί πιστεύεις πως σε θεωρούν hot;
Νομίζω από τους ρόλους μου. Είμαι λίγο ιδιαίτερος.

Τι είδους αρσενικό είσαι;
Είμαι τζέντλεμαν εκεί που πρέπει, αλήτης εκεί που πρέπει, κακός εκεί που πρέπει και καλός εκεί που πρέπει. Αλλά όταν είμαι κακός είμαι καλύτερος.

Το «κακός» πάντως ελκύει πολύ τις γυναίκες…
Η γυναίκα θέλει και τον άντρα τον τζέντλεμαν και τον άντρα τον αλήτη – αυτό το έχω και στην προσωπική μου ζωή. Έχω φύγει νωρίς απ’ το σπίτι, έχω μάθει την αλητεία, αλλά μέσα από την αλητεία έχω μάθει τους σωστούς τρόπους και πού να τους προσφέρω.
Αν κάποια γυναίκα επιμείνει στην άποψή της για σένα «νέος, ωραίος, σέξι, με κορμί φέτες και με ατού του τον ωραίο πωπό» θίγεσαι;
Βαριέμαι.

Εσύ τι αναζητάς από μία γυναίκα;
Αγάπη, ευτυχία, σεβασμό και ειλικρίνεια.

Τι είναι ευτυχία για σένα;
Ευτυχία είναι να μπορείς να είσαι ελεύθερος και να αποφασίζεις εσύ για τη ζωή σου – να ξέρεις τα «θέλω» σου, να τα επιδιώκεις και να τα αποκτάς. Νιώθω ευτυχισμένος που κάνω αυτό που αγαπάω! Μικρός έβαζα εμπόδια μόνος μου και τα ξεπερνούσα, αλλά πλέον στέκομαι στα πόδια μου. Βασίζομαι στη δύναμή μου. Στέκομαι όρθιος. Δεν εξαρτώμαι από τίποτα. Και, για να μην εξαρτάσαι από τίποτα, πρέπει να ‘σαι καταρχήν γενναίος.
Αποκλείεται να μην έχουν κλάψει γυναίκες για σένα!
Έχουν κλάψει γυναίκες για μένα. Κι έχω κλάψει κι εγώ για γυναίκα.

Το «σ’ αγαπώ» το ‘χεις εύκολο;
Είναι πολύ μεγάλη λέξη αυτή. Πλέον παίρνουμε τηλέφωνο και λέμε «αγάπη, τι κάνεις;» – μπερδέψαμε την έννοια της αγάπης. Η αγάπη είναι προσωπική αφοσίωση, στοργή, συμπόνια και ευγένεια. «Σ’ αγαπώ» σημαίνει θα δώσω κάτι κι ας μου λείψει, για να ζήσεις εσύ.

Πότε το ‘πες τελευταία φορά σε σχέση σου;
Πάνε χρόνια…

Έχεις χρόνια να κάνεις σχέση;
Ναι.

Δεν σου λείπει;
Βλέπεις πώς είναι η ζωή μου – αεροπλάνα, γυρίσματα, Κύπρος, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, θέατρο, πρόβες, τηλεόραση. Η σχέση θέλει χρόνο. Το σεξουαλικό δεν μου λείπει, η σχέση όμως, ναι, μου λείπει. Θα έρθει στην ώρα της.

Η σχέση για σένα προϋποθέτει πίστη;
Είναι δεδομένη η πίστη. Δεν μπορείς να έχεις κάποιον δίπλα σου και να τον κοροϊδεύεις. Γιατί αυτομάτως μειώνεις εσένα τον ίδιο.

πηγή: Omikron

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved