Νίκη Λειβαδάρη: Το sms που έστειλε λίγες ώρες πριν το θάνατό της
Showbiz

Νίκη Λειβαδάρη: Το sms που έστειλε λίγες ώρες πριν το θάνατό της

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Νίκης Λειβαδάρη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών, από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Τίποτα δεν προμηνύει το τραγικό αυτό σενάριο, αφού λίγες μόλις ώρες είχε βγει για ποτό και είχε στείλει και μήνυμα σε συνάδερφό της.
Η ηθοποιός είχε στείλει sms στον συνάδελφό και καλό της φίλο, Φώτη Σπύρο, προγραμματίζοντας συνάντηση μεταξύ τους για την επόμενη μέρα, την Κυριακή.

Ο Φώτης Σπύρου ανέφερε στην εφημερίδα Espresso: «Το Σάββατο το βράδυ στις 10.55 μου έστειλε μήνυμα ότι «Αύριο Κυριακή θα περάσω από την πρόβα να σε δω». Την επόμενη την περίμενα αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μια φίλη της. Μου είπε «Έφυγε…». Δεν μπορώ να το πιστέψω. Πέρσι ήταν στον θίασο μου και το καλοκαίρι στην περιοδεία. Ήμασταν συνέχεια μαζί, κάναμε παρέα. Γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια. Πρόσφατα είχε μετακομίσει και θέλαμε να βρεθούμε, αλλά δεν ταίριαζαν τα προγράμματά μας. Μου έστειλε μήνυμα ότι θα έρθει στην πρόβα και λίγες ώρες μετά πέθανε…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved