Showbiz

Ελένη Ερήμου: Αποκαλύπτει γιατί επέλεξε να μην κάνει παιδιά

Η Ελένη Ερήμου μιλά για τις προσωπικές της επιλογές και την απόφασή της να μην κάνει παιδιά!

Αναφέρεται, ακόμη, στην επιλογή της να μην παντρευτεί, αλλά και για τα προσωπικά καταφύγια που έχει.

Ποια είναι τα προσωπικά σας καταφύγια;

«Το διάβασμα. Η φύση. Κολυμπάω. Δουλεύω τη γη. Τα λουλούδια με διδάσκουν. Βλέπω πόσο άσχημα πεθαίνει ένα τριαντάφυλλο, αλλά και τη μοίρα όσων δεν πρόλαβαν να κάνουν τον κύκλο τους γιατί τα έκοψαν. Τι είναι καλύτερο δεν ξέρω. Κάθε φορά που φυτεύω κάτι ανησυχώ αν θα ριζώσει και ύστερα λέω: Βρε χαζή, τι στενοχωριέσαι; Του χρόνου άραγε-εσύ θα υπάρχεις;»

Γιατί επιλέξατε να μην κάνετε παιδιά;

«Από υπερβολική υπευθυνότη¬τα. Ελεγα: «Τι θα διδάξεις εσύ ένα παιδί; Θα του μεταφέρεις όλες σου τις ευαισθησίες. Αφού προτιμάς να πληγωθείς παρά να πληγώσεις. Πώς θα του μάθεις να επιβιώσει σε αυτόν τον κόσμο;». Υστερα δούλευα πολύ. Τουλάχιστον τότε βγάζαμε χρήματα. Μας κατέτρεχε μια αντίληψη ότι δεν έπρεπε να μείνουμε εκτός χώρου. Και εν γνώσει μας κάναμε κάποια πράγματα υποχρεωτικά, χωρίς να τα πιστεύουμε απόλυτα».

Ούτε θελήσατε να παντρευτείτε...

«Θυμάμαι στην πρώτη μου τηλε¬οπτική εμφάνιση ο Φρέντυ Γερ¬μανός με αποκάλεσε «κυρία Ερήμου». Την επομένη με ρωτούσαν αν είμαι παντρεμένη. Τον τίτλο όμως της κυρίας δεν τον αποκτάς όταν παντρεύεσαι, τον κατακτάς κάθε ημέρα. Χρειάζεται συμβόλαιο για να αγαπιούνται δύο άνθρωποι; Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα συμβόλαια. Ούτε στις δουλειές μου έκανα. Το πλήρωσα βέβαια. Πιστεύω ότι ο λόγος είναι συμβόλαιο. Αν ο άλλος θέλει να τον αθετήσει, με γεια του με χαρά του. Εγώ δεν θα το κάνω», λέει στο ΒΗΜΑgazino.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved