Showbiz

Το σχόλιο της Ελένης για την ερωτευμένη Λασκαράκη: «Πώς φαίνεται μια καλή σχέση στη γυναίκα»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τα όσα είπε η ερωτευμένη Βάσω Λασκαράκη για τον σύντροφό της Λευτέρη Σουλτάτο στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!

Η ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» «Δεν ήθελα να ξαναερωτευτώ μετά τον χωρισμό. Είχα αποφασίσει να αφοσιωθώ στο παιδί. Συνέβη τόσο απότομα και γρήγορα που τον πρώτο καιρό δεν ήθελα να το δεχτώ. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Μερικές φορές μπορεί και να το εμπόδιζα. Γνωριστήκαμε πριν από δυόμιση χρόνια σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Τίποτα, απλά συναναστραφήκαμε. Συναντηθήκαμε μετά από έναν χρόνο ξανά σε ένα μέρος πάλι με παρέα και βρεθήκαμε μετά από λίγο καιρό για να μου γνωρίσει έναν γνωστό του για να αγοράσω ένα αμάξι. Τα πράγματα πήραν την πορεία τους. Δεν είχα τη διάθεση να ερωτευτώ. Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή. Δεν με νοιάζει τι λέει ο οποιοσδήποτε, με νοιάζει να είμαι εγώ ευτυχισμένη και σωστή προς τον σύντροφό μου».
Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε για την ηθοποιό: «Μίλησε για όλα στην Ελεονώρα. Μέσα σε αυτά και για τη σχέση της. Όλοι χαιρόμαστε για εκείνη, γιατί βλέπουμε πως πραγματικά είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή. Και όταν λέω αυτή τη στιγμή δεν εννοώ σήμερα, εννοώ το τελευταίο διάστημα, που είτε ξέραμε για τη σχέση της, είτε δεν ξέραμε, το βλέπαμε στο πρόσωπό της. Πως αλλάζει ρε παιδιά ο άνθρωπος, πως αλλάζει ο άνθρωπος; Δεν τα βλέπω μόνο εγώ όλοι τα βλέπουμε δε μπορεί. Πως φαίνεται μια καλή σχέση στη γυναίκα!».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved