Κώστας Βουτσάς: Η συγκινητική αφιέρωση της κόρης του και οι ανέκδοτες φωτογραφίες!
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: Η συγκινητική αφιέρωση της κόρης του και οι ανέκδοτες φωτογραφίες!

Αν και πλέον βαδίζει προς τα 90 του χρόνια, ο Κώστας Βουτσάς συνεχίζει να είναι από τους ανθρώπους που ξέρουν να ζουν τη ζωή τους και να είναι ο ίδιος γεμάτος ζωή για όλα αυτά που πρόκειται να έρθουν στο μέλλον.

Αυτό αποπνέει στους γύρω του, αυτό έμαθε στα παιδιά του και με αυτό πορεύεται και ο ίδιος, απολαμβάνοντας την κάθε του στιγμή στο πλευρό των αγαπημένων του προσώπων και φυσικά στο θέατρο που είναι η μεγάλη του αγάπη.

Πρόσφατα, η μία από τις τρεις κόρες του, η Θεοδώρα Βουτσά, η οποία ζει μόνιμα στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, ανέβασε στο Instagram τρεις φωτογραφίες του πατέρα της από την καθημερινότητά του και στη λεζάντα έγραψε κάτι πολύ συγκινητικό. «Ο πρώτος μου έρωτας. Ο μεγαλύτερος έρωτάς μου. Σ’ αγαπώ. Σε ευχαριστώ που μας έμαθες πώς να αγαπάμε τη ζωή κάθε ημέρα» έγραψε η Θεοδώρα συγκινώντας, τόσο όσους γνωρίζουν προσωπικά την οικογένεια όσο και τους φανατικούς θαυμαστές του οι οποίοι φυσικά χάρισαν στην ανάρτηση αυτή πολλά likes μιας και ο Βουτσάς είναι από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της χώρας μας και ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχουν απομείνει για να μας θυμίζει τις χρυσές εποχές του αστείρευτου γέλιου του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved