Showbiz

Για τον παρουσιαστή είναι ήδη καλοκαίρι

Gossip-tv Team

Απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και μας το δείχνει με καμάρι.

Ο λόγος για τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram, που έκανε πολλούς να ζηλέψουν.

Ο ίδιος βρίσκεται σε μια βάρκα στα μπλε νερά της Δομινικανής Δημοκρατίας και απολαμβάνει όσο τίποτα την καλοκαιρία. Χωρίς μπλουζάκι, με γυαλιά ηλίου και χαμόγελο μας δείχνει τη μοναδική στιγμή, που ζει, ενώ παράλληλα κάνει και την ηλιοθεραπεία του. Μάλιστα, μας ενημερώνει ότι η θερμοκρασία στον Άγιο Δομίνικο είναι στους 27 βαθμούς Κελσίου.

Στο βίντεο δεν φαίνεται κάπου η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα, η οποία κατέφθασε πριν λίγες ημέρες και του έφτιαξε τη διάθεση.

Ο παρουσιαστής του Survivor ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις δραστηριότητές του κι εκείνοι του στέλνουν τα μηνύματά τους, με εκείνον να τους απαντά τις περισσότερες φορές!

Παρά τα χαμηλά ποσοστά, που σημειώνει το reality επιβίωσης τη φετινή τηλεοπτική χρονιά, ο Σάκης Τανιμανίδης επωφελείται άλλα όμορφα πράγματα, που του χαρίζει η διαμονή του στον Άγιο Δομίνικο, όπως οι χρυσές αμμουδιές και η θάλασσα.

Δείτε το βίντεο, που δημοσιοποίησε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved