Κλέλια Ρένεση-Μανού Τσάο: Μυστικός γάμος στο Παρίσι;
G-Secrets

Κλέλια Ρένεση-Μανού Τσάο: Μυστικός γάμος στο Παρίσι;

Ο Μανού Τσάο και η Κλέλια Ρένεση σε δύο μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί! Συγχρόνως, δημοσιεύματα στη Γαλλία κάνουν λόγο για μυστικό γάμο

Στη γαλλική πρωτεύουσα, όπου ο Μανού Τσάο ζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, μεγάλης κυκλοφορίας έντυπα ασχολούνται εκτενώς με την προσωπική ζωή του αγαπημένου ερμηνευτή των διεθνών επιτυχιών «Μe gustas tu» και «Clandestino».

Άλλα έντυπα, σύμφωνα με τη Realnews, υποστηρίζουν ότι έχει ήδη αρραβωνιαστεί την Ελληνίδα αγαπημένη του και άλλα ότι έχει γίνει γάμος. Πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Paris Daily News» αναφέρει πως ο Μανού εθεάθη στα μέσα της περασμένης εβδομάδας να φορά στο χέρι του δαχτυλίδι που παραπέμπει σε βέρα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ενώπιον λίγων καλών φίλων και στενών συγγενών, σε μια λιτή πρωινή τελετή στο Παρίσι.

Το σενάριο περί επισημοποίησης της σχέσης αυτής ενισχύει δημοσίευμα της γαλλικής «Sun Times», η οποία υποστηρίζει πως περαστικοί είδαν το ζευγάρι σε πολυσύχναστη οδό με πανάκριβα κοσμηματοπωλεία στο Παρίσι, να ψάχνουν για δαχτυλίδια με μεγάλο διαμάντι. Το μυαλό όλων πήγε στα παραδοσιακά μονόπετρα που παραδοσιακά συνοδεύουν την πρόταση γάμου.

Πάντως, το περασμένο Σάββατο, όταν εκπρόσωπος του Μανού Τσάο ρωτήθηκε για το αν ο 57χρονος τραγουδιστής παντρεύτηκε, αρκέστηκε στη λακωνική απάντηση «ουδέν σχόλιον», αποφεύγοντας να διαψεύσει αλλά και να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved