Συγκινεί ο Ντίνος Καρύδης: «Η φίλη μου, η Γωγώ Ατζολετάκη μου έσωσε τη ζωή…»
Showbiz

Συγκινεί ο Ντίνος Καρύδης: «Η φίλη μου, η Γωγώ Ατζολετάκη μου έσωσε τη ζωή…»

Ο Ντίνος Καρύδης αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που είχε τον Ιούνιο του 2018 όταν κατέβηκε στο Σύνταγμα για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και πώς η φίλη του και ηθοποιός, Γωγώ Ατζολετάκη του έσωσε τη ζωή.

Ο Ντίνος Καρύδης συγκινεί με το τρυφερό του μήνυμα για τη φίλη του, Γωγώ Ατζολετάκη στο instagram.
O ηθοποιός έγραψε: «Η φίλη Γωγώ που μου έσωσε τη ζωή και μου συμπαραστάθηκε όσο λίγοι στην περιπέτεια της υγείας μου, να τι έγραψε σε μια κοινή μας φωτογράφιση, κάτι που μου έδωσε φτερά: Γωγώ Ατζολετάκη
«ΗΤΑΝ 16 Ιουνίου του 2018, όταν με τον αγαπημένο μου φίλο, τον Ντίνο Καρύδη Ντίνος Καρύδης (Ντίνος Ιωάννης Καρύδης),κατεβήκαμε στο Σύνταγμα - στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Κι εκεί, μέσα στην πλ. Συντάγματος, ο Ντινάκος μου είχε ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο... Μόνο που δεν καταλάβαμε αμέσως τη σοβαρότητά του... Οι ώρες δύσκολες... Και η συνέχεια, ακόμα δυσκολότερη ! (Για τη δική μου ευθύνη, δεν το συζητώ... Είχα στα χέρια μου τη ζωή ενός ανθρώπου - και μάλιστα σε μια Αθήνα που έβραζε...) Ταλαιπωρήθηκε ο Ντίνος... Πολύ ! Με θεραπείες αρκετών μηνών. ΟΜΩΣ, άντεξε... Τα κατάφερε να βγει σχεδόν αλώβητος απ' αυτή τη δοκιμασία.
ΚΑΙ ΧΘΕΣ (Σάββατο 9 Μαρτίου 2019) ήρθε κοντά μας... στις ΨΕΥΤΟΣΠΟΥΔΑΙΕΣ μας - στο θέατρο ΔΙΑΧΡΟΝΟ.

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη χαρά μου !... Που τον έβλεπα πάλι όρθιο, γελαστό και...αισιόδοξο. Να γελά, να χειροκροτά, και να φωνάζει ΜΠΡΑΒΟ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!! ("Ο καλύτερος Μολιέρος που έχω δει" μας έλεγε). Έτσι να σε βλέπω πάντα, Ντίνο μας. Μ' ένα σπαθί στο χέρι να καθυποτάσσεις τις δυσκολίες. Και σε θαυμάζω, να ξέρεις. Για το κουράγιο σου... για το κέφι σου για ζωή... Σε αντίθεση με άλλους που, με το παραμικρό, κλείνονται στο καβούκι τους. ΟΧΙ !!! Η ζωή είναι εκεί έξω και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τη χαιρόμαστε (και να τη δικαιώνουμε) μέχρι το τελευταίο της εκατοστό ! Κόντρα στις όποιες αναποδιές.

Ντίνο, Σ' ευχαριστούμε για την αγάπη σου !!!»»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved