Βίκυ Κάβουρα: «Με γοητεύουν οι άντρες που έχουν πάρει τη ζωή στα χέρια τους από µικροί»
Showbiz

Βίκυ Κάβουρα: «Με γοητεύουν οι άντρες που έχουν πάρει τη ζωή στα χέρια τους από µικροί»

Η Βίκυ Κάβουρα που έχει πάρει τη ζωή της στα χέρια της από πολύ μικρή, και συγκεκριμένα από τότε που ήταν 22 χρονών, από τότε που έφυγε από το πατρικό της, περιγράφει τον άντρα των ονείρων της. 

Διαβάστε πώς τον περιέγραψε σε συνέντευξη που έδωσε...

Αν και είσαι σε ένα επάγγελμα όχι σταθερό, έχεις φύγει από το πατρικό σου σπίτι από νωρίς…

Ενας άνθρωπος ανεξαρτητοποιείται όταν φύγει από τη γυάλα που λέγεται «πατρικό σπίτι». Η Ελληνίδα µάνα δεν αφήνει το παιδί να εξελιχθεί, γιατί νιώθει ότι φεύγει από κοντά της το δηµιούργηµά της. Μια εγωιστική αντίδραση, η οποία κάνει κακό σε γενιές και γενιές και ως ενήλικες έχουµε πρόβληµα. Η µεγαλύτερη «αρρώστια» που έχουµε ως Ελληνες. Εγώ ενηλικιώθηκα στα 22, όταν πήγα να µείνω µόνη µου. Πριν από αυτό, όταν η µαµά µου µού είχε έτοιµο το φαγητό και το θερµοσίφωνο αναµµένο, αν και ήµουν ενήλικη, τελικά δεν ήµουν. Ανθρωποι που µένουν µέχρι τα 3ς τους στο πατρικό και τρώνε από τη µαµά, στερούνται την απόλαυση που λέγεται «ζωή». Ή βολεύεσαι ή παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου και ζεις.

Σου έχει τύχει τέτοια περίπτωση συντρόφου;

Οχι, δεν µε γοητεύουν αυτού του τύπου οι άνθρωποι εµένα. Με γοητεύουν οι άντρες που έχουν πάρει τη ζωή στα χέρια τους από µικροί κι έχουν καταφέρει πράγµατα µόνοι τους. Το να µένει και να τον ταΐζει η µαµά, µε ξενερώνει.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved