Βίκυ Κάβουρα: «Το χρώμα της ζωής μου τώρα είναι ροζ»
Showbiz

Βίκυ Κάβουρα: «Το χρώμα της ζωής μου τώρα είναι ροζ»

Άραγε το χρώμα στη ζωής της Βίκυς Κάβουρα είναι τώρα ροζ επειδή είναι ερωτευμένη ή απλά είναι θετικός άνθρωπος; Τι αποκαλύπτει η ηθοποιός; 

Διαβάστε τι ακριβώς δήλωσε η όμορφη ηθοποιός...

Και τι χρώμα είναι η ζωή σου τώρα;

Είναι ροζ.

Θα άλλαζες κάτι σε εσένα;

Κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιώνω τον εαυτό μου. Πολλές φορές είμαι οξύθυμη, ευτυχώς μου περνάει στο λεπτό πάνω, αλλά χάνω το δίκιο μου και δεν εννοώ πράγματα που λέω. Αυτό θα ήθελα να το αλλάξω. Το έχω αλλάξει με τα χρόνια, αλλά με παίρνει κι άλλο.

Ασχολείσαι και με το σώμα σου…

Πολύ. Αφιερώνω πολύ χρόνο στο τι θα φάω, στο να γυμνάζομαι, να είμαι καλά με το σώμα μου. Οταν διανύω διαστήματα που τρέχω πολύ και δεν προλαβαίνω να φάω όπως θέλω και να γυμναστώ, χάνομαι.

Θα έγραφες κάτι δικό σου σχετικά με την ψυχική και σωματική ευεξία;

Εχω τέτοια λαχτάρα και πάθος με τη δουλειά μου, που δεν μου αφήνει χρόνο για να κάνω κάτι άλλο. Μου αρέσει αυτό. Κι επειδή ξέρω ότι επηρεάζονται -ειδικά στη διατροφήαπό εμένα, επειδή έχω πράγματα να πω, θα το έκανα. Μου στέλνουν πάρα πολλά μηνύματα στο Instagram για τη διατροφή. Η βασική ιδέα, όμως, δεν είναι η πειθαρχία. Είναι η αγάπη προς τον εαυτό μου. Εχω κι εγώ τις ημέρες που επιτρέπω στον εαυτό μου να φάει ό,τι θέλει, όμως δεν θα φάω μπέργκερ, δεν το θέλω πια.

Τι θα ήθελες να κάνεις άμεσα για να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου;

Ενα ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς σκέψεις.

Μόνη σου;

Μόνη μου όχι! Ε, όχι και μόνη μου…

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved