Γιάννης Πλούταρχος: Ποια γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο νέο του clip;
Showbiz

Γιάννης Πλούταρχος: Ποια γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο νέο του clip;

Θα μας κάνει όλους να παραδεχτούμε πως… «Σ’ Έχω Ανάγκη»!

Με ένα εντυπωσιακό music video, στο οποίο συμπρωταγωνιστεί γνωστή ηθοποιός, θα «ντύσει» ο Γιάννης Πλούταρχος το νέο του τραγούδι, «Σ’ Έχω Ανάγκη», που θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum αύριο Παρασκευή, 22 Μαρτίου!

Ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου και με ένα σενάριο - έκπληξη, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης οπτικοποίησε το καινούργιο του τραγούδι έχοντας στο πλευρό του την Βάσω Γουλιελμάκη, που κατά καιρούς έχουμε απολαύσει σε επιτυχημένες σειρές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Μέσω των social media, η δισκογραφική του εταιρεία αποκάλυψε φωτογραφίες από τα γυρίσματα, δίνοντας μία πρώτη «γεύση» από το video.

Το «Σ’ Έχω Ανάγκη», ένα σύγχρονο, δυναμικό, λαϊκό τραγούδι σε μουσική Τάκη Μπουγά και στίχους Νίκου Σαρρή, είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο album του καταξιωμένου καλλιτέχνη, που θα κυκλοφορήσει σύντομα και έρχεται μετά την επιτυχία «Σπασμένη Καρδιά», που «σκαρφάλωσε» σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και έχει ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο YouTube views.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved