Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντησή της στον Παπανώτα για τα σχόλια που έκανε για τα κιλά της

Gossip-tv Team

Στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν, η εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου σχολιάστηκε από αρκετούς

Το καυστικό σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα όμως ήταν εκείνο που ενόχλησε αρκετά όχι τόσο την παρουσιάστρια όσο τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν είχε μιλήσει όλο αυτό το διάστημα και από το μακρινό Χονγκ Κονγκ που βρέθηκε με το Celebrity Travel εξήγησε στον Νίκο Κοκλώνη πως δεν πήρε το θέμα προσωπικά γιατί είναι φανερό ότι έχει πάρει κιλά και δεν κρύβεται στο σπίτι της, αντιθέτως πηγαίνει βόλτες, πηγαίνει για μπάνιο στην παραλία με τα παιδιά της. Η ενόχλησή της ήταν επειδή φάνηκε ρατσιστικό προς τις γυναίκες και πως δεν μπορεί κάποιος να κάνει τέτοιου είδους σχόλια χωρίς να γνωρίζει τι πρόβλημα υπάρχει.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Παπανώτα. Η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο. Έμαθε και τι θέμα υπάρχει από πίσω. Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Είναι πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Εγώ δεν βγήκα να απαντήσω στον Δημήτρη Παπανώτα. Οι απαντήσεις και τα εξώδικα ήταν ανάμεσα στον Δημήτρη και τον Θοδωρή. Εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Εμένα πιο πολύ με ενόχλησαν τα υπονοούμενα για την εκπομπή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved