Η συγκινητική φωτογραφία του Παντελίδη στο Instagram και οι μνήμες!
Showbiz

Η συγκινητική φωτογραφία του Παντελίδη στο Instagram και οι μνήμες!

Η φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη στο Instagram

Ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, βρισκόταν στην παιδική του ηλικία, να κάνει παρέλαση ως σημαιοφόρος. Η συγκεκριμένη φωτογραφία συνοδεύτηκε από την εξής λεζάντα:

«Χρόνια πολλά Ελλάδα!!! Μόνο περηφάνια!!!».

Τα σχόλια ήταν συγκινητικά, δείχνοντας ότι για τους θαυμαστές το είναι ακόμη παρών, με την πιο ποιητική έννοια της λέξης.
Ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του τον Φεβρουάριο του 2016, κάτι που σόκαρε πολύ κόσμο, αφού ήταν μόλις 33 ετών και στο peak της καριέρας του, λαμβάνοντας πολλή αγάπη από τον κόσμο.

Ο αδερφός του Τριαντάφυλλος Παντελίδης, είχε αφιερώσει ανάρτησή του στον αδερφό του, μια ημέρα πριν τελεστή το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια του θανάτου του, με ένα κείμενο από καρδιάς:

«3 χρόνια μακριά μας...Λείπεις... Πάντα θα λείπεις... Δεν σε ξεχνάμε στιγμή... Ήσουν είσαι και θα είσαι ένα απλό παιδί που το ανέδειξε ο κόσμος και γι’ αυτό θα μείνεις ανεξίτηλος μέσα στις καρδιές όλου του κόσμου!!!Ταυτίστηκε ο κόσμος με τον Παντελή και θα είσαι για πάντα ο 1ος!!!!Λείπεις κάθε στιγμή κάθε λεπτό κάθε μέρα κάθε νύχτα η πληγή δεν μπαλώνει !!!!! Είμαι σίγουρος ότι θα είσαι εκεί που σου αξίζει εκεί που αγωνίστηκες και τα κατάφερες με το επίγειο ταλέντο σου και την απλότητα σου για πολλά χρόνια ακόμα γιατί ο κόσμος δεν θα σε αφήσει ποτέ να ξεχαστείς !!!! Σ´αγαπαω και μου λείπεις κάθε μέρα και πιο πολύ !!!!!».

Δείτε τη φωτογραφία με τον Παντελή Παντελίδη να παρελαύνει ως παιδί για την 25η Μαρτίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved