Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία με την κόρη της και το δημόσιο «ευχαριστώ»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία με την κόρη της και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Η Μαρία Κορινθίου κοινοποίησε φωτογραφία με την Ισμήνη της.

Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στην Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους, αφού εκείνη και οι συντελεστές της παράστασης «Η νεράιδα και το παλικάρι» παρουσίασαν το θεατρικό τους στους Χανιώτες.

Η Μαρία Κορινθίου, όμως, έχει και την κόρη της Ισμήνη μαζί και αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία, στην οποία είναι οι δυο τους. Η μαμά κοιτάζει την κόρη της και το πρόσωπό της λάμπει κυριολεκτικά, ενώ το χαμόγελό της δηλώνει ότι η κόρη της είναι το σημαντικότερο δώρο που έχει λάβει από τη ζωή.

Ακόμη, η εν λόγω φωτογραφία συνοδεύτηκε κι από ένα κείμενο, στο οποίο η ηθοποιός ευχαρίστησε τον κόσμο των Χανίων για την θερμή φιλοξενία και αποδοχή και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θα μπορούσε να είναι Κρητικιά:

«Αγαπημένη μου Κρήτη! Λεβεντογέννα και ευλογημένη! Ήτανε μεγάλη χαρά που είχα την ευκαιρία να παίξω και να υποκλιθώ μπροστά σας με την “Νεράιδα και το παλικάρι”. Θα μπορούσε να είμαι Κρητικιά! Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και επιφυλασσόμεθα για το καλοκαίρι για τις υπόλοιπες πόλης που δεν προλάβαμε να έρθουμε!»

Δείτε τη φωτογραφία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved