Showbiz

Μάνος Γαβράς: Η αποκάλυψη για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η παρέα τους στη Νέα Υόρκη

Gossip-tv Team

Ο Μάνος Γαβράς γνωρίζει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μένουν στην ίδια γειτονιά στη Νέα Υόρκη!

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» την απόφασή του να γράψει ένα παιδικό βιβλίο και αν βρέθηκε ποτέ κοντά στο να αποκτήσει τη δική του οικογένεια!

Ο Μάνος είπε: «Όταν ξεκίνησα να γράφω το παιδικό βιβλίο ήταν μια καθαρά προσωπική ανάγκη. Δεν ξεκίνησα να γράφω με σύστημα και στρατηγική. Το έγραψα σε μια περίεργη φάση, όταν ήμουν στο Λος Άντζελες και ένιωθα μοναξιά. Ήταν καλοκαίρι και δεν μπορούσα να έρθω στην Ελλάδα, γιατί είχα δουλειές», ανέφερε ο ηθοποιός για το πρώτο παιδικό του βιβλίο με τον τίτλο «Φιστίκιος ο Αιγινήτης.»

Και τόνισε: «Έφυγα για Λος Άντζελες χωρίς χαρτιά, χωρίς λεφτά, χωρίς την τεχνολογία που σε φέρνει κοντά. Είχα τα βασικά για να βγάλω τον πρώτο μήνα και αμέσως έψαξα για δουλειά. Τους 3 πρώτους μήνες έκανα τον κιθαρίστα σε γάμους, μετά έγινα μπάρμαν και σερβιτόρος», εξομολογήθηκε για την μετακόμισή του στην Αμερική.

Όσο για το αν βρέθηκε κοντά στο να αποκτήσει τη δική του οικογένεια ανέφερε: «Αγαπώ τα παιδιά και αν είναι θέλημα Θεού θέλω να κάνω. Απλά πιστεύω ότι οτιδήποτε έρχεται στην ζωή σου πρέπει να έρχεται φυσικά. Έχω γνωρίσει μόνο έναν άνθρωπο με τον οποίο είδα εικόνες και ονειρεύτηκα να κάνω οικογένειά του μαζί του, αλλά δεν προχώρησε γιατί προφανώς δεν ήμουν έτοιμος για αυτό.’

Τέλος για την Ηλιάνα είπε: «Την Ηλιάνα την ξέρω πολλά χρόνια και στην Νέα Υόρκη μένουμε στην ίδια γειτονιά. Η Ηλιάνα είναι κοπέλα που δουλεύει καλά έξω. Εμείς την ξέρουμε, ο πολύς κόσμος την έμαθε τώρα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved