Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Δεν ξέρω αν η σύντροφός μου είναι ο τελευταίος έρωτας στη ζωή μου»
Showbiz

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Δεν ξέρω αν η σύντροφός μου είναι ο τελευταίος έρωτας στη ζωή μου»

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ετοιμάζεται, όπως λέει, να παντρευτεί για τρίτη φορά. Ωστόσο η δήλωσή του είναι αρκετά αινιγματική.

Ο γνωστός ηθοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από την επιτυχημένοι σειρά Ψίθυροι Καρδιάς, παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού, αν έχει απατήσει ή έχει απατηθεί, ενώ αποκαλύπτει ότι έχει πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα.

Σκέφτεσαι να κάνεις και τέταρτο παιδί;

Παιδί ευτυχώς βρήκα έτοι­μο. Η νέα μου σύντροφος έχει ένα κοριτσάκι 12 χρονών, έχω μια θετή κόρη και τη βλέπω σαν παιδί μου, δεν έχει καμία διαφορά. Ό,τι αγαπάει ο άνθρωπός μου το αγα­πάω κι εγώ. Για μένα αυτό ισχύει, δεν συμβαί­νει σε όλους, χρειάζεται η κατάλληλη μόρφωση. Δεν ξέρω αν είναι ο τελευταίος έρωτας στη ζωή μου, αλλά προς το παρόν έτσι νιώθω.

Δεν έχεις απιστήσει ποτέ;

Ποτέ, στην τρίτη γυναίκα μου, στον τελευταίο γάμο μου, ούτε καν το σκέφτηκα. Όπως και τώρα, στη σχέση που είμαι, δεν μου περνάει ούτε από. το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να είμαι με άλλη γυ­ναίκα, έστω για μισή ώρα.

'Εχεις μάθει αν σε έχουν απατήσει;

Ευτυχώς, δεν το έχω μάθει. Πιστεύω ότι με απάτησαν εκ των υστέρων, με ξεπέρασαν γρήγορα. (Γέλια.)

Είσαι ο άντρας που πονάει, που κλαίει για έρωτες και πέφτει στα πατώματα για χωρισμό;
Εννοείται, φυσικά και το έχω κάνει, αυτά είναι ανθρώ­πινα και φυσιολογικά πράγματα. Ενας δοτικός άνθρωπος, που είναι ατέλειωτος συναισθηματικά, όσο και να του «κλέψουν», πάντα έχει να δώσει και κάτι άλλο, αρκεί να βρει τον κατάλληλο επόμενο σύντροφο. Αυτό με τιμάει, είμαι φυσιολογικός άνθρωπος, δεν εί­μαι ανώμαλος. Ο φυσιολογικός άντρας κλαίει, πονάει, υποφέρει και δείχνει τα συναισθήματα του για να είναι με τον εαυτό του εντάξει. Αυτά που κάνουν οι δήθεν, οι βαρύμαγκες, δεν μου αρέσουν καθόλου, κι έπειτα πάνε και παρακαλάνε κρυφά.

Γιατί παντρεύεσαι;

Γιατί δίνω το λόγο μου κι έτσι νιώθω. Τις γυναίκες που αγάπησα τις παντρεύτηκα όλες, και τις τρεις. Είχα δώσει το λόγο μου κι έπρεπε να τον κρατήσω. Κάνω προτάσεις γάμου, αλλά τώρα τελευταία νομίζω ότι θα μου κάνουν. (Γέλια.)

Είσαι λίγο πριν την πρόταση γάμου;

Λίγο πριν... έρχεται πάντως. Ο γάμος είναι η τελι­κή πράξη ενός έρωτα και από τις δύο πλευρές. Δεν νομίζω όμως ότι ο γάμος παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στις σχέσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved