To πρώτο μήνυμα -όλο νόημα- της Νικολέττας Καρρά μετά τον χωρισμό της (photos)
Showbiz

To πρώτο μήνυμα -όλο νόημα- της Νικολέττας Καρρά μετά τον χωρισμό της (photos)

O πρόσφατος χωρισμός της Νικολέττας Καρρά προκάλεσε ερωτήματα στον κόσμο της showbiz.

Η σχέση τους περνούσε κρίση το τελευταίο διάστημα, αλλά παρά τις προσπάθειες να σώσουν το γάμο τους δεν τα κατάφεραν και τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν! Το ζευγάρι, μάλιστα, είχε χωρίσει πριν το Πάσχα και η Νικολέττα Καρρά έκανε διακοπές στην Ελούντα της Κρήτης, ενώ ο πρώην σύζυγός της στην Κύπρο.

Θυμίζουμε πως η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης παντρεύτηκαν στην Κύπρο τον Οκτώβριο του 2012, ενώ κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, αφού έδειχναν ευτυχισμένοι, με εκείνον να την καμαρώνει στις δουλειές της και να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός απαντούσε πάντοτε με πολλή γλυκύτητα σε ερωτήσεις που αφορούσαν εκείνη και τον Κύπριο συζυγό της, δημιουργώντας μια αίσθηση ενός ζευγαριού που πραγματικά περνά όμορφα μαζί και χαίρεται τον κοινό του βίο.

Δημοσίευμα της Real News έκανε λόγο για ενδεχόμενο επανασύνδεσης με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους να υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός δεν αποτελεί δεδομένο.

Η ηθοποιός, όμως, έκανε μια ανάρτηση από την παραλία με το μαγιό της με ένα κείμενο αρκετά αινιγματικό, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς διαβάζοντας το στην παρακάτω gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved