Λευτέρης Κιντάτος: Αγνώριστος ο νικητής του «The Voice» - Ήταν 200 κιλά και δείτε πώς είναι σήμερα!
Showbiz

Λευτέρης Κιντάτος: Αγνώριστος ο νικητής του «The Voice» - Ήταν 200 κιλά και δείτε πώς είναι σήμερα!

Ο Λευτέρης Κιντάτος, που μας μάγεψε με τη λαϊκή του φωνή στο «The Voice» και κατάφερε να βγει νικητής, είναι άλλος άνθρωπος!

Ο Λευτέρης έχασε 74 ολόκληρα κιλά και αποκαλύπτει πώς τα κατάφερε και δηλώνει full in love!

O Λευτέρης μίλησε για την κοπέλα του με την οποία είναι τρελά ερωτευμένος και δήλωσε: «Σκέφτομαι το γάμο… Είναι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο και τώρα ειλικρινά το σκέφτομαι…»!

Στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα του Happy Day αποκάλυψε πώς ήταν 200 κιλά και συγκεκριμένα είπε: «Ήμουν 197 κιλά και με μεγάλο αγώνα, θυσία και κόπο… και όσο κολοκύθι και κοτόπουλο δεν έχει διανοηθεί στη ζωή σου κατάφερα να χάσω 75 κιλά και θέλω να χάσω άλλα 15 με 20 κιλά…»! Πώς όμως έφτασε να ζυγίζει τόσα κιλά; Ειλικρινέστατος ο Λευτέρης είπε: «Οι δύσκολες στιγμές, η μοναξιά, παρατάς λίγο τον εαυτό σου και δεν είναι δύσκολο να πάρεις κιλά. Το θέμα είναι να καταλάβεις ότι δεν είσαι χοντρός, αλλά άρρωστος και να κάνεις αυτό που ταιριάζει στον οργανισμό σου και χρειάζεται υπερπροσπάθεια»!

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Λευτέρης Κιντάτος που έχασε 75 κιλά στην gallery που ακολουθεί και την αποκαλυπτική του συνέντευξη στο ακόλουθο βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved