Τάμτα: Η αδυναμία στην 23χρονη κόρη της είναι μεγάλη κι ο λόγος που δεν βλέπουμε φωτογραφίες της
Showbiz

Τάμτα: Η αδυναμία στην 23χρονη κόρη της είναι μεγάλη κι ο λόγος που δεν βλέπουμε φωτογραφίες της

Αν και τα τελευταία χρόνια η ποπ σταρ βρίσκεται στο επίκεντρο media κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την προσωπική της ζωή.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι φωτογραφίες με τη μονάκριβη κόρη της Άννυ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

«Δεν έχω πουλήσει ποτέ την προσωπική μου ζωή, oύτε το παιδί μου. Όσες φορές έχω μιλήσει το έχω κάνει γιατί θέλω να περάσω ένα καλό μήνυμα» έχει δηλώσει η Τάμτα σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Όσοι ωστόσο τις ζουν από κοντά αναφέρουν πως μαμά και κόρη είναι αχώριστες. Η σχέση τους είναι χτισμένη σε γερές βάσεις, με τις δυο τους να πορεύονται ενωμένες σαν μια γροθιά. Βλέποντας την 23χρονη κόρη της να έχει ανοίξει τα δικά της ,φτερά και να είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει όλους τους στόχους της, η Τάμτα δεν κρύβει τη συγκίνηση της. «Η μια χαίρεται και καμαρώνει για τις επιτυχίες της άλλης», φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον σύμφωνα με το Χάι.

Τις προάλλες μάλιστα οι φωτογράφοι απαθανάτισαν την Τάμτα στο αεροδρόμιο όπου αναχώρησε για το Τελ Αβίβ για τις ανάγκες της Eurovision και φυσικά δεν ήταν μόνη της. Κοντά της ήταν η κόρη της Άννυ, η οποία της έστελνε όλη της τη θετική ενέργεια αλλά και η μητέρα της.

«Κατά τη διάρκεια των προβών, η Άννυ δεν σταμάτησε να στηρίζει τη μητέρα της», φέρεται να συμπληρώνει φιλικό τους πρόσωπο. Η σχέση τους είναι χτισμένη σε γερά θεμέλια με τη μια να στέκεται σαν βράχος στο πλευρό της άλλης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved